MeralMine Cns15 20 li yaşlarınızdaysanız kolay ama 30 lu yaşlarınızdaysanız çok zormuş ya. 5.5 kilo aldım kilolu da değilim ama nefes alamıyorum yatamıyorum vajinamda ağrılarım var☹️
MeralMine Ysmkrkpln bende de var kiloyla alakası yok nst ye de bağladı serviksime de baktı herşey normal. Yaşınız 30 un üstünde mi? Ben 20 lik doğurduğumda 8 aylıkken yatakta zıplıyprdum şimdi penguen gibi yürüyorum. Birde ayakları rahmime basıyormuş belki de ondan
Ysmkrkpln MeralMine su an tam 30 yasindayim doktor normal oldugunu vucudumu doguma hazirlandigini soyledi oradaki kaslar ve eklemler dogum icin daha yumusak olmaya baslamislar
Egemen_ozgur_annesi Ebrunur1234 B12 ve D3 vitamini yazmıştı bana doktor 26 haftanın içindeyken şuan 28 deyim ve geçti ağrılarım. Decavit, Gynoferrosanol, Apikopal(B12), devit-3,magvital kullanıyorum. Tavsiye ederim kızlar.
MeralMine Cns15 kaç haftalık canım belki sona yaklaştığın içindir en nihayetinde kocaman bebeği bir karına sığdırıyoruz
yalcin_sevda Cns15 belim çok ağrıyor midem çok yanıyor anı ve hizli hareket edince bebek canım yanıyor hava da çok sıcak benim durum pek iyi değil
Zlsbyk Kızlar tam 27+0 ım dünden beri geçmeyen bi kasık ağrım var sağ tarafımda bacağıma vuruyor ağrısı ama daha çok kasıkta yürümekte zorlanıyorum. Dün işten eve ölüm gitti neyse dinlendim sabah bişeyim yoktu geri işe geldim yine ağrım başladı sağ tarafta bebek hareketli epey genelde sağda duruyor ondan mı erken doğum belirtisi mi Allah korusun endişeliyim geçmezse bugün bi doktora gideyim diyorum 😔