MeralMine Cns15 20 li yaşlarınızdaysanız kolay ama 30 lu yaşlarınızdaysanız çok zormuş ya. 5.5 kilo aldım kilolu da değilim ama nefes alamıyorum yatamıyorum vajinamda ağrılarım var☹️
Egemen_ozgur_annesi Ebrunur1234 B12 ve D3 vitamini yazmıştı bana doktor 26 haftanın içindeyken şuan 28 deyim ve geçti ağrılarım. Decavit, Gynoferrosanol, Apikopal(B12), devit-3,magvital kullanıyorum. Tavsiye ederim kızlar.
teachering06 Belim kalçam bacaklarım acayip ağrıyor arada, bebek sık sık bi tarafıma toplanıyor canım yanıyor, bu sıra sıcaklarda çok arttı nefes almak problemli hale geldi, bu haftada böyleyse ilerleyen haftalarda napacaz bilmiyorum..
Hulus Valla fena bir kalca ağrısı var 2 haftadır eyvah eyvah bugünde dişim ağrımaya başladı gebelikte en korktuğum şeydi 😔
Ziynet4459 Sinan akçıla bağladım resmen durum çok acil gel diye 😂😂😂 bi de Malatya cehennem yani gece gündüz durulmuyor serinleyeceğimi bilsem buharlaşıcam 😟😟😥😥
MeralMine Ysmkrkpln bende de var kiloyla alakası yok nst ye de bağladı serviksime de baktı herşey normal. Yaşınız 30 un üstünde mi? Ben 20 lik doğurduğumda 8 aylıkken yatakta zıplıyprdum şimdi penguen gibi yürüyorum. Birde ayakları rahmime basıyormuş belki de ondan