QUEEN088 Melisaekr Bende ilk gebe kaldığımdan nefes darlığı,kalbim hızlı atıyor hala 17 haftayim benle gidiyor.İnsan huzurlu uyayamiyorda
Vera09 1990_ayse _mira_2022 ilacı kardioloji mi verdi. Bende de çok çarpıntı var bitürlü kardiolojiden ramdevu bulamadım😕
Minigim38 Nesli3504 cuma günü yaptırdim 2 tüp kan aldılar 2 tane idrar ornegi sonra 50 gram gazoz gibi icecek veriyor 1 saat bekliyorsun tekrar kan alıyorlar bu kadar
1990_ayse Vera09 evet kardiyoloji verdi ama ben yıllardır tedavi görüyorum çarpıntı için hamileliğimde tüp bebek olduğu için ona göre tedavi altındayım rabbim kimseye yaşatmasın çok zor
Muge_K Bende 21 haftalığım kalp çarpıntısı nefes darlığı bendede var çok fena oluyorum ölücekmişim gibi hissediyorum bazen soğuk soğuk terler döküyorum.kardiyologa gittim hafta sonu sonuçlarıma bakıcaz
1990_ayse Muge_K bazen hamilelikte çıkıyor çarpıntı ama benimki oldum olası var başlarda çok daha şiddetliydi 25 haftalık oldum bugünlerde olmuyor pek ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum
minisinannesiiii Melisaekr aynıym valla cok bunalıyorum bide geceleri bazen oğlumun yanına yatıyorum o uyuyana kadar benim boğazımı sıkıyolar sanki içim daralıyo kesinlikle düz yatamam sadece sağ tarafa yatabiliyorum
1990_ayse minisinannesiiii bende öyle sırt üstü yatınca hemen çarpıntı oluyor sırf bu yüzden belden uyuşturma istemiyorum genel anestezi istiyorum doğumu zaten paniğim bide çarpıntım olunca tansiyon ya fırlar yada düşer
Muge_K 1990_ayse ayy Allah valla yardımcımız olsun zor yaa.en güzel yanı hareketlerini hissetmek o müthiş bir his. Başka bişeyini sevemedim hamileliğin 🤭😃