Melisaekr Kizlar sırt üstü yatinca nefesim daraliyor bogazim sıkılıyor sanki nabzım hizli atmaya basliyor sizdede oluyor mu 22 haftaligiz ve kendimi çok şiş hissediyorum 🥺
lavinia12_ Melisaekr o hftalar bende öyleydim yürü gez geçiyor yeni yeni ağırlaştıgin için vücuda garip geliyor
ikkrk91 Melisaekr sirt üstü yatmamaya calisin zaten birkac hafta sonra doktorunuz da sola yatin demeye baslar.
_mira_2022 Melisaekr bende öyleyim sanki kalbim duruyormuş gibbi oluyorum kalb ilacı kullanıyorum hiç olmasa o beni rahatlatıyor ilerleyen zamanlarda dahada çok artıyor 🥺
ikkrk91 Melisaekr evet birde zaten bebek büyüdükçe istesenizde yatamiyosunuz daha cok nefessiz kaliyormus gibi hissediyorsunuz.
Vera09 1990_ayse _mira_2022 ilacı kardioloji mi verdi. Bende de çok çarpıntı var bitürlü kardiolojiden ramdevu bulamadım😕
Minigim38 Bende aynı şey sol tarafa yatınca oluyor herkes sol tarafa yatmak iyi bebege diyor ama yatamıyorum
AslanBebeginAnnesi Canım ben 26. haftadayım nefes alamama durumu bende de var sırtüstü de yatsam sola da yatsam sağa da yatsam hep var 😥
Minigim38 Nesli3504 cuma günü yaptırdim 2 tüp kan aldılar 2 tane idrar ornegi sonra 50 gram gazoz gibi icecek veriyor 1 saat bekliyorsun tekrar kan alıyorlar bu kadar