Ziynet4459 Seyda94_ ayyy oğlum olsaydı bende Demirhan Göktürk koyacaktım bayılıyorum Göktürk ismine 🥰🥰
aryadamla Arya Elif veya Arya Liva olarak düşündük, babası Liva istiyor yani, bakalım bi kucağımıza alalım da nasipse 😇
Yigitsuna65 esra_yalcin bende asel in yanına çok isim aradım 34+4 düz Asel Sare ve Asel Hafsa arasında kaldım
C-papatyam Meos benim oğlumun adı da Çağan Aras ikincisi de erkek ama bir türlü isimlerde karar veremiyorum yaa ☺️
Dilarey Merve_O benim oğluşumun adı da Aslan olcak💙 her kafadan bir ses çıktı yok koymayın o ne hayvan ismi. Herkes dönsün kendi hayatına baksın kimsenin bebesinin ismine karışmasın. Kime ne bebeğinizin isminden. Herkes çok akıllı çok zeki valla ya bi biz malız sanki öyle görüyolar
Merve_O Dilarey kesinlikle katılıyorum böyle durumlarda herkes söz hakkı var zannediyor ama maalesef ben acısını çekip ben doğuracağım eşimde Aslan istiyor. Sağlıkla dünyaya gelip sağlıkla büyüsünler🦁
busraszgnl-21 Kızım 10,5 aylık ismi AYLİZ 6 aylık hamileyim erkek olacak Allah’ın izniyle onunda ismi ERDAL AYAZ ( Erdal kayınbabamın ismi eşim çok istedi diye başına ekledik ) ♥️🙈
twohones busraszgnl-21 merhabalar yaa bende kızıma Ayliz ismini vermek istiyorum isimlerin karakteri etkilediğini düşünüyorum, kızınız nasıl bir bebek acaba 🫣😍
glnr_21 Sevimlipanda24 kaç haftalıksınız acaba ben 12+5 te yani dün doktora gittim erkeğe benziyor dedi ama