Kader_1 Sevimlipanda24 kız olursa kaynanamın ismini yani Ayşe ama Ayşegül diye düşünüyoruz erkek gediz
Ecemhiram ssbolg 🥰 adıyla büyür inş benim kızımın adıda Ayşe hifa ablası Ecem hira 10 günlük Nare Nur
Merve_O damlos_01 bende Aslan koymayı istiyorum başından beri 22+5 deyiz🙏 Ama etrafımdan baya kötü tepkiler aldım
Dilarey Merve_O benim oğluşumun adı da Aslan olcak💙 her kafadan bir ses çıktı yok koymayın o ne hayvan ismi. Herkes dönsün kendi hayatına baksın kimsenin bebesinin ismine karışmasın. Kime ne bebeğinizin isminden. Herkes çok akıllı çok zeki valla ya bi biz malız sanki öyle görüyolar
damlos_01 Merve_O neden ki çok asil bi isim kimseyi memnun etmek zorunda değiliz benimki ni başTa beğenmediler ilk demir katacaktım soruyor dum nasıl isim diye beğenmiyor du kimse sonra Aslan katmak istedik ve nasıl diye kimsenin fikrini sormadık direk Aslan diye diye alıltı alıştı herkez 🤣
Emine1655 Sevimlipanda24 insallah erkek olursa iki isim seçeneğimiz var “ahlas” veya “adin” olacak kiz olursa “afife vera”