Minik1Civciv snow_angel ay benşmde böyle çıkmıştı yeni öğrendim bende canım adet günü yaptım böyle çıktı beta 39 çıktı
snow_angel Minik1Civciv evet senin gönderilerini de gördüm. İnşallah düzenli artış olur da içimiz ferahlar canım 🙏 haber et olur mu kan verince
snow_angel Mebus canım bu ay anormal bir kasık ağrısı yaşadım. Bir de göğüslerimde hassasiyet çok oldu. Yumurtlama zamanı akıntım oldu sonrasında olmadı. O nedenle pek ihtimal vermiyordum. İnşallah hepimize nasip eder Allahım 🙏
Minik1Civciv snow_angel ederim canım bi dedim bugün vereyim sonra dedim yarın yada çarşamba vereyim ne diyorsun
susamsmom nazozcn Normal bence bazılarında öyle çıkıyor 2 gün kalmış zaten adet gününde bazen oynama da oluyor ya öne atabiliyor. Bir de yüksek çıkanlarda ikiz gebelik olabileceğini duymuştum.🥰
snow_angel Minik1Civciv ben çarşamba vereceğim. Sen dün vermiştin sanırım testi. Bence salı günü tekrar git🙏
susamsmom snow_angel Evet canım gayet güzel 2 katını geçmiş zaten maaşallah 2 gün sonra tekrar verirsin 🙏🏼🥰🥰🥰🧿🧿🧿
Esmaky snow_angel evet silik bir cizgi var cok daha yeni hayrli olsun smdiden rabbm kucgnza almak nasp etsin