Sukran_demir Kızlar ben günde en az 5 litre su içiyorum herkes bana fazla olduğunu ve azaltmam gerektiğini söylüyor ama ben aşırı derecede susuzluk çekiyorum sizler ne önerirsiniz? Ne yapablrm
Melike0671 Sukran_demir susuzluk çekerek iciyosan iç canm hiç bişey olmaz ama zorla içme bende 2 .5 lt içiyorum mesela gayet normal bebeğimin suyu ve benm su ihtiyacım karsiliyo
Mysngl Sukran_demir bulantılardan yeme içme yok bir litre içsem şükrederim onlar da mecburi ilaçla 🤦♀️Siz de en az üç litre için zaten vücut istiyorsa içeceksiniz yapacak bişey yok havalar berbat ayrıca ihtiyaç oluyor
Mrv135 Sukran_demir Yani susuyorsaniz demek ki vücudunuzun suya ihtiyacı vardır ne zararı olabilir ki?
Feyzaerturk Sukran_demir Bende 4-5 lt arası içiyorum ve doktorum su zehirlenmesi yaşayabilirsin 3-3.5 lt iç dedi ama içim yanıyor zaten sıcaklar çok fazla 3 lt kesmiyor 😬
Elilar2225 Ben de o kadar içiyordum ne zararı olabilir ki ben bi zararını görmedim aksine faydası oldu
Pcoslubiranne Sukran_demir o kadar icmenize gerek yok hem bobrekleri de yorarsiniz. 3 - 3.5 kafi. Tuvalet isini nasil hallediyorsunuz ben onu merak ettim.O kadar icmedigim halde dakika basi lavabodayim.
serdemgunes Pcoslubiranne Aynen öyle bende çok fazla içiyordum şimdi her gece böbrek sancısı çekiyorum doktorum son çare seni ultrasona yönlendirecem dedi
Sukran_demir Pcoslubiranne tuvaletten çıkmıyorum gibi bir şey. İçmek için kendimi zorlamıyorum ki vucudum istyr
Feyzaerturk Sukran_demir Çok iyi anlıyorum gece bile uyurken sürekli kalkıp 1 lt belki fazla su içiyorum uykuda bile içim yanıyo 😂