Muhammedamine Tubaaanurrr ferrum fort vermişti ama bana ileri derecede kabızlık yaptı bıraktım ana sürekli takip ediyorum iyi durumda şu anda 13 çıktı . Düşerse başka bir yol bulunur İnşallah düşmez
Oznr Muhammedamine ilaclari kullanamiyorum 9 a dustu kanim ileri derece de kabiz yapiyo benim de yemek yedirtmiyor. Kanla ilgili baska nasil ilac alabilirim
Tubaaanurrr Aybukealtintas bende aynısını kullanıyorum canımda içinde folik asit var o kafama takıldı 12.haftadan sonra folik asitin fazlası folat fazlalağı ense kalınlığı yapar diye duymuştum şüphede kaldım
Ozcndln Tubaaanurrr ferro sanol duodenal kullaniyorum canim demir eksikligi tedavisindede cok iyiymis 😄
Muhammedamine Oznr doktorunuz karar verebilir bende kan ilacını bıraktım ama kan seviyem 13 takip ediyorum her zaman . Doktorunuz gerekli tedaviyi verir ben bilemem
Aybukealtintas Tubaaanurrr Valla bilmiyorum canım benm farklı farklı doktorlara gittim hepsi bana bu ilacı kullanmamı söyledi
Sakaryali54 Tubaaanurrr ferrum fort ama cok kabizm bnde braktm duzeldim.ama kanm dusuk doktrda illa icicen diyo ama kabz olunca da kotu ya kusuyorm ya da yemk yiyemiyorm