Mehtapkz Minik1Civciv kiz sen hangi ara verdin kan 🤗🤲🤲❤️ guzel dusunelim guzel olsn cnmya insallh saglikla ilerler
Aminenin_annesi Mehtapkz kimyasalin az değerle ilgisi yok canım benim ilk degerim 208 di yine de kimyasal olmustu. keseyi görene kadar kan vermeye devam et ve olumsuz düşünme bir kere oldu diye her zaman olucak diye birşey yok
Aminenin_annesi Mehtapkz ayy cok heyecanlı hadi inşallah sağlıklıdır 😍 o ilk günler hic geçmek bilmiyor biz kalp atışını duyana kadar eşim umutlanmadı 2 kimyasalım olduğu icin😁
Mehtapkz Asenahil Beraber yapiyorz herseyi cnm birlkte gttk kan vermeye nasip insallh saglikla ilerler
Minik1Civciv Mehtapkz sabah verdim canım uyanır uyanmaz gittim hem test aldım hem acilde kan verdim 😂
Mehtapkz Onekim Ay cnm Allah razi olsun canim ya kimyasal gebelkigde bu rakamlarla ogrenmistm oyizden birden uzuldm insallh bisefer saglikla ilerler canm
Mehtapkz Aminenin_annesi insallh canm ya hem heycanli hem korkulu nasl geccek 2 gun bilmem insallh yukselir
Aslan04 Mehtapkz hic sorma ah bu endiseler.. bende kalp atisi icin sabirsizlaniyorum korku heyecan endise…
Mehtapkz Mrv135 cok teşekkür ederim canım Allah razi olsun insallh saglikla ilerler insallhh sizde saglikla kavusun canm benim ❤️
Minik1Civciv Mehtapkz bat 31 bugün adet günüm bugün kan verdim kuzum sabahta silik çizgi çıkmıştı zaten