b0ncuk 2 günde bi 2 kat artması gerekiyo canım hayırlı olsun inşaallah düzenli artar sağlıklı bi gebeliktir🌺
lale_bal Mehtapkz cok guzel bilirim o Hissi… bende gecen yil agustos da kimyasal yasadim sonra kasim da yine kimyasal degerlerim 20iydi. Bende o gunden bugune hala hamile degilim🤷🏼♀️ Adetime 5 gun kaldi
Mehtapkz lale_bal Nasip be kuzum insallh sende guzel haberler alirsin insallh bende guzel haberler alirim
Mehtapkz mmihri amin canm cok teşekkür ederim kimyasal gecrdgmdede ayni degerle ogrenmistm uzuldm acikcasi birde insallh degerim artar cnm
TeoMom Mehtapkz Buradan anlaşılmaz canım ben de 54 ile öğrendim 2 gün sonra tekrar kan verdiğinde anlaşılır inşallah sağlıklı blr gebeliktir💙
Mehtapkz TeoMom insallh canm cok dua ediorm insallh 🤲🤲🤲🤲 kimyasal gecrdgm zamnda ayni degerle ogrendim uzuldm birde sanki 100 ciksa havalara uccaktim
Mehtapkz Yarenn92 ayy cnm insallhya daha once kimyasaladi ayni degerle ogrenince birde uzuldm senin adete varmiydi peki yoksa adetten sonrami verdin betayi cnm
Aycicegim6442 Mehtapkz ben adetime beş gün kala 14 ile ogrendim ertesi gun 31 olmuştu adet gunumde 160 çiktı degerim bir dahada baktirmadim cuma günü kese gormeye gidecegim insallah degerin kac oldundan ziyade artisi muhim
Mehtapkz Ebbruc Saglikla kavusun cnm ben kimyasal gecrdgmdede bu degerle ogrenmistm oyuzden uzuldm birden
Ebbruc Mehtapkz 3 haftalıktı canım ben öğrendiğimde ve adetim 17.gün gecikmişti. Geç döllenme olmuş yada yumurtlamam çok geç oldu
Mehtapkz Ebbruc yaaa ne jdr guzel insallh benmkide saglikla ilerler canm smdi 2 gun nasl geccek bilmem
Mehtapkz Mor_papatya_ amin cnm Allahim razi olsun cok teşekkür ederim ❤️ guzel yorumlarn icin insallhh
Aslan04 Mehtapkz hic sorma ah bu endiseler.. bende kalp atisi icin sabirsizlaniyorum korku heyecan endise…
Onekim Mehtapkz bende 55 le öğrenmiştim kızımı moralini bozma düşük rakam diye 2 günde bir 2 katına çıkar inşallah bende geciktim bu akşam kan vericem bu değeri görsem havalara ucardim emin ol canını sıkma kuzum
Mehtapkz Onekim Ay cnm Allah razi olsun canim ya kimyasal gebelkigde bu rakamlarla ogrenmistm oyizden birden uzuldm insallh bisefer saglikla ilerler canm