Deletedmom_85 Armess_loya eeee bunda da yok soğan bak jsjdjd cano soğansız yapacam ya riske atmiyim bi püf noktasıdır belki de 🤣
Deletedmom_85 Rmysadn evet ya bir sürü tarife baktım soğan yok içinde hiç. Karamelize soğan için Sadece şeker Yeterli mi yine de lezzetli olur mu soya sosu fslsn diyor evde yok şuan
Rmysadn Deletedmom_85 hayır hayır şeker koyun birazda dengelemek için tuz koyuluyor ne şekerli ne tuzlu oluyor yani tam oluyor😊
Deletedmom_85 Kleopatra- nıye tadı kötü mü oluyor🤣 ama sadece iki tanecik hamburger ekmeğim var ya tühh gelirken getirirsen sana da yaparım 🤣
Kleopatra- Deletedmom_85 Hayır tabi kötü olmuyor da Dışardakine benzemiyor o anlamda malesef :) E iyi bari o zaman ben iki dakika hamburger ekmeği alıp geliyorum hiç demiyorsun yarı yarıya verir yeriz canın sağolsun göbüşün sağolsun diye ajajsjsjsjs 😂😂
mylittlebabym İçine cheddar peyniri karamelize soğan ranch sos kornişon turşusu felan girmezse dışarda yediğimiz ile aynı olmaz tadı. Ama bunları koyabilirsen hem temiz içerikli hem müthiş lezzetli bir hamburger yersin :)
isimyazmakzorunlumu Ben kıymanın içine sadece tuz karabiber bir tatlı kaşığı sos olan hardal bir tatlı kaşığı da pekmez atıyorum. O yoksa ketçap da olur. Döküm tavada pişiriyorum. Çok lezzetli oluyor.
isimyazmakzorunlumu Sosu için de ketçap mayonez hardal karıştırıp kornişon doğruyorum. Ekmeğe sürüyorum. Evde malzeme varsa denemelisiniz
Ahsenmom Deletedmom_85 dost acı söyler deyip asla dışardaki ile aynı olmuyor diyorum 😂 karamelize soğanlar, cheddar peynirleri yok olmuyor 😂 ama nefsini köreltir. Arda’nın tarifini yapıyorum ben kıyma ketçap tuz karabiber 👍
Flyderndkk Deletedmom_85 ben soğan koymuyorum. Sadece tuz birazda karabiber. Kıymayı da çok yoğurmayacaksın köfte gibi değil yani. Soğanı karamelize edersen daha da güzel olur hamburgerinin tadı :)