EmineDefneGokce Tomrishatun değer çok arada derede ne olacağı belli olmaz gibi canım . Birde başlarda hep az artıp 100 lere çıkınca 2 kat, 500 den sonra da 3 kat artıyor Yani ben gebeliklerimden biliyorum o yüzden 3 gün sonra tekrar kan ver derim
Tomrishatun EmineDefneGokce oyle yapcaz canim doktorda arada derede diye birsey demedi zaten sadece kafamı kurcalayan şey 3 defa kimyasal zaten geçiren biriyim bu daha değişik oldu yerleşme kanaması ile anladim ben ilk gebeleigimde böyle olmuştu kurtaj oldum bilmiyorum bu hafta belli olur hersey
EmineDefneGokce Tomrishatun bende çok kimyasal yaşadım dış gebelikler desen cabası. Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana 🌺
Yehsen-27 Tomrishatun canım boş gebelikde olsa kürtajda olsa ilk belirtisi adet kanamask gibi kanamami
EmineDefneGokce Tomrishatun anladım, ama şöyle düşün benim yaşım 26 eşim benden 3,5 yaş büyük. Ama defalarca kimyasal ve dış gebelik yaşadım ☺️ Yani kendinizi yaştan dolayı hep böyle olacak diye şartlamayın. Kötü düşününce hep başa geliyor 😞
Tomrishatun Yehsen-27 ilk hamileligimdede adet 4 5 gun kala çok az leke gördüm kahverengi ordan anlamıştım 6 haftada kalp atışı duyamadık kurtaj oldum.. Sonra 3 defa kimyasal ama bu sekilde bir lekelenme olmamıştı kanda en fazla 10 çıkıyordu ve yükselme hiç yaşamamıştım. Bunda 15 sonra 30 oldu leke oldu yerlesme kanamasi gibi kimyasalmi degilmi ondan arada kaldık bu hafta belli olur bakalim neye dönüşecek zaten Buda tutmazsa tekrar tup bebek deniyeecegim
Tomrishatun EmineDefneGokce doktor kontrolundeyim zaten tek sebep bunu gösteriyor başka problem yok yani nasip allahtan umit kesilmez degilmi 🙂
Mehtapkz Aysegulunlu ay cnm saglikla kavusun insallh cnm peki keseyi falan nezaman gordun acaba kac gun sonra doktora gttin ben adetimden once verdim 66 cikti yarinda adet gunum uarinda vercm saglikla artarsa oac gun sonra doktora gtsem kese gozukur
Aysegulunlu Tomrishatun umudunu kaybetme. Cokda düşük değil. Ben şuan 39 haftalık hamileyim. Hızla yükselir merak etme.
aynenkezoaynen Yehsen-27 3000 den sonra kese görünüyor diye biliyorum 5 haftalık olmayı bekle en azından kalp atışını da duyarsın