Aysehsdmr Tomrishatun 3 gün var arada galiba 2 günde 2 katı çıkması lazım canım biraz daha yüksek beklenirdi
TeoMom Tomrishatun En az %60 artış derler canım senin de artmış ama hala az olduğu için 2 veya 4 günde bir vermeye devam et
aynenkezoaynen Tomrishatun şuan en az 100 olması gerekiyordu ilk yaptığınla arası 3 gün olduğu için ama umut var sakın üzülme düşmediği sürece ümidini kaybetme
Tomrishatun aynenkezoaynen yok sizin hesap yanlış 15 cumartesi 30 olmalıydı ikiye katmayacağı icin pazartesi 60 yani 40 45 olması lazımdı diyebiliriz % 60 uzeri olması lazım biz %100 uzeri hesap yapıyoruz sizin hesap yanlış yani
aynenkezoaynen Tomrishatun Bilmem ben hep bu şekilde biliyorum herkeste bu şekilde hesaplıyordu ondan dolayı söyledim doktor daha net bilgi verir tabi
Tomrishatun aynenkezoaynen doktorda takip etmeye devam edelim demiş bizde yine kimyasal diye düşünmeye başladık çok ara deger olmuş bunu anlıyoruz hakkımda hayırlısı artik
aynenkezoaynen Tomrishatun örneklerini çok gördük üzme güzel canını Allah istedikten sonra herşey olur💜