EzgiRsn allah yardımcn olsun canım haftaya banada gün verecek cok korkyrm 2. Ama nedense bi korku bi heyecan cok garip her şey
    Mrvbdk aynen öyle bilmeden tecrübesiz gitmek daha güzel sanırım🤷🏻‍♀️ Bir de geride bir evlat olması dokunuyor insana 🤧
      EzgiRsn ayy cok mu zor ki neden oyle dediniz cuma gunude ben gidicem😞 korkuyorum valla spinal olucam bende epidural mi olmustunuz dHa once
        Womane daha öncede epidural oldum. İlk yürüme anından korkuyorum :(
          EzgiRsn allah yardımcın olsun canım bnde dha yeni hamileym ama inan ikinciler de dahamı heycan oluyor anlamadım
            Bende sezaryen olucam kaçıncı haftadasınız yada kaçıncı haftada gün veriyo doktor
              Yaa sezeryan dogumda zormu gercekten benimde bebegimin eşi asagida yukari dogru cikmassa sezeryan olacaksin demisti.. Spinal ne oluyo acaba biraz aciklayabilirmisiniz
                Sehrbn_ 38+1 şuan. Normal Doğum olacağı tarihten 15 gün öncesine gün veriyorlar
                ozlem78346678

Nrgll epiduralde elinize açılan damar yolu gibi belinize yapılıyor yani belinize serum takıldığını düşünün aynı o şekilde o ameliyat sonrasındada kalıyor ağrı kesici oradan veriliyor rahatsız edici bir tarafı Yok takılırkende anlamıyorsunuz normal iğne yapılırken veya kan alınırken ne kadar acıyorsa o kadar acıyor. Spinalde belden iğne yapılıyor o kadar herhangi birşey takılı kalmıyor. İkiside lokal ikiside belden aşağı uyuşuk.