Kardelenin_annesi Secil0 Rabbim tez zamanda saglikli bir sekilde bebeginize kavusmayi nasip etsin Allahım sifasini versin minik kuzunun🙏
Yasemindemirtas Kızlar erken. Dogum sancısı nasıl oluyor ? Benim adet olcakmısım gibi bi agrım var sürekli :(
GamzeAltn Secil0 Dualarımız seninle ve bebeğinle üzme kendini sütün kesilmesin herşey çok güzel olucaak
Tarcin Kardelen24 Eskişehir Devlet hastanesinde prematüre yoğun bakım da kalıyor oğlum. Doktorları Egemen Bey çok ilgili bir doktor. Hemşireler de çok iyi bakıyor. 630 gr dan 1500 lere çıktı oğlum🙏🙏🙏🙏 Kesinlikle tavsiye ederim
eljid Tarcin cnm maşallah bebeğine kaç günde o kiloya geldi bende 29.1 günlük doğum yaptım yeni yeni kilo alio oğlum birde solunumu burnundamk
Zlmtncr Secil0 içini ferah tut dua et bol bol bende hamileyim ve tek korktuğum şey erken Doğum .bende zamanında erken doğmuşum 6 aylık ve 600 gr olarak dünyaya gelmişim ve annem çok zor zamanlar geçirmiş rabbim uzun ömürler versin bebeğine de sana da .dua et şakın isyan etme
Kumsal_asya Secil0 rabbim güç kuvet tez zamanda acil şifalarını versin. Evlat acısı yaşatmasın.hastalık yüzü göstermesin. şu mübarek cuma günü. Ne kadar hasta varsa kızınızla beraber hepsine şifa versin inşallah.
shtngstr Secil0 yeni gördüm tüm dualarım sizinle rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz..
Susamm Secil0 hamileyim dua ediyorum kardeşim Rabbim sag salim bebeğini sana bagislasin korkma Rabbim ona rızık verdiyse yaşar o 😊 700 gramlık bebekler yaşatıliyor senin güçlü olup bebeğine bol bol.süt vermen lazım verki hemen büyüsün kollarında olsun minik yavrun duan duadamdir kardeşim Allh yavrunu sana bagislasin
Tarcin eljid 2 ay olmak üzere canım bizim de burnundaydı cihaz sonra hood a geçiyor. Kilo verdi başlarda 500 lere kadar geriledi. Sonra almaya başladı çok şükür 🙏
Secil0 eljid bugün 29+1gunluk oluyorduk. 28+2de doğdu. 1200grdı. Kuvezde 1085e düşmüştü. Şuan tekrar başlamış çok şükür almaya. Evet burunda şuan
eljid Tarcin çok şükür cnm inşallah bizde hoda geçtik sonra nefes almayı unutunca geri burna taktılar inşallah düzelirler ya
Gokturk07 Secil0 Rabbim en güzel günlerini görüp bu günleri yalnızca buruk bir hatıra olarak yad etmenizi nasip etsin
cemilev Secil0 Allah yardımcın olaun canim guzel bebeğinle kötü düşünme iyisini düşün herşey duzelicek Allah’ın izniyle bebegin sağlıkla evine gelicek üzülme senin imtihanın böyleymiş arkadasım Rabbim sabır sağlık nasip etsin insallah