Meleklerm Secil0 Allah yardımcınız olsun. Metanetli olun. Rabbim en kısa zamanda bebişinizle birlikte sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin.
tutu11 Secil0 öncelikle size ve bebeginize çok geçmiş olsun.34. Haftada bende erken doğum yaptim. 1700 dogdu kizim. Eve kucagina bos dönmek nasıl bisey çok iyi biliyorum. Guclu olun yavrunuz icin. Yenidogan yogun bakimda o kadar cok bebek var ki hepsi cok ama cok guclu. Moralinizi yuksek tutun.Rabbim en yakin zamanda evinize beraber dönmeyi nasip etsin. Allahim kucuk kuzuya sifa versin...
Zuzucht Secil0 rabbim inşallah yavrunuzu sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin acil şifalar versin allahım en kısa zamanda inşallah bebeğinizin kokusunu doya doya içinize çekersiniz ve mutlu sağlıklı huzurlu bi şekilde yavrunuzu büyütürsünüz 🙏🙏
Ayseeoknn Secil0 Rabbim tez zamanda yavruna kavuşmayı cennet kokusunu içine çekmeyi nasio etsin inşallah hemen toparlar biran once sıkı kucaklarsın insallah Allah tüm annelerin yardımcısı olsun canım
Seydahmet Secil0 kuzum benim çok iyi kilosu maşallah. Ben dr 29 haftalık 1340 gram Doğum yaptım 4 Ağustos’ta. 38 gün kaldık küvözde. Evimizdeyiz şimdi şükür. Sen süt sağ ve her görüşte mutlaka git bebeğinin yanına. Bize de 10 gün her şey olabilir hazırlıklı olun demişlerdi 7. Gün solunum cihazından ayrıldı kendi kendine nefes bile alıyordu. Pozitif ol sadece. Beraber görüşe gittiğimiz annelerden pozitif olanlar daha önce kavuştu bebeklerine. Kesinlikle hissediyorlar. Merak ettiğin bi şey olursa yardımcı olurum ben. Zor bir süreç bol dua et geçiyor ama çok şükür ki
Gulshahs Secil0 geçen yıl bende ikizlerimi erken doğurup hastaneden onlarsız ayrılmıştım,zordur bilirim.Hergün sütümü sağıp hastaneye onlara götürüyordum.Neyseki sağlıkla evlerine döndüler,sizde içinizi ferah tutun allah yardımcınız olur inşallah 🙏🏻
Feridemre Secil0 Secil0 rabbim acil şifalar versin canım.. dualarimdasin insallah.rabbim yardımcın olsun..
Cansuuuuu Secil0 amin canım benim rabbim bebişini size bağışlasın inşalalh sağlıkla devam etsin herşey
Gnl-16 Secil0 rabbim bebeğinize şifa versin sag sağlim evinize getirdiginiz günleri görürsünüz inşallah
Kardelen24 Secil0 Allah yardimcin olsun arkadasim kilosu gayet iyi . Savasci bebekler onlar , bu savasi kazanip annesinin yanina gelecek tez zamanda . Sabir ve tevekkul .
Kardelen24 Tarcin Allah bebeginize sifa versin tez zamanda kavusursunuz insallah 🙏🏼 Benimde erken dogum Riskim var hastahane arastiriyorum . Hangi hastanedesiniz acaba ? Memnun musunuz ?
Tarcin Kardelen24 Eskişehir Devlet hastanesinde prematüre yoğun bakım da kalıyor oğlum. Doktorları Egemen Bey çok ilgili bir doktor. Hemşireler de çok iyi bakıyor. 630 gr dan 1500 lere çıktı oğlum🙏🙏🙏🙏 Kesinlikle tavsiye ederim
Secil0 Kardelen24 Antalya medstar topcularda. Çok kapsamlı yenidoğan yoğun bakımı ve doktorları çok iyi bakiyor