AslanBebeginAnnesi Son 99 yazanlara hep imrenirdim benim de bir gün bu kadar az kalacak mı derdim🤲🏻🤭 Şimdi benim de son 99 kaldı💙 sizin kaç kaldı kızlarrrrrr 😇
2koftemom AslanBebeginAnnesi bende 99 yazarken 50lirde yazanlara özenirdim şimdi 50lirdeyim 30lara 20lere özeniyorum hahaha bütmeyen döngüymüş😅😅 sende şimdi 99 geldi50 ye ne zaman gelirim diyorsundur
Prensannesiiiiiii AslanBebeginAnnesi evet az kaldı gibi görünüyor ama nedense bana göre zaman geçmiyor
dlrterzioglu AslanBebeginAnnesi Heyecan mutluluk korku.. Hepsi bir arada şuan ama bundan sonrası biraz ağır geçecek gibi bugüne kadar prensesler gibi bir hamileliktii 😂
AslanBebeginAnnesi Prensannesiiiiiii ne güzel ya ben tam 15 aldım bi 6-7 daha alırım kesin doğuma kadar🥺😔
Yasmin61 AslanBebeginAnnesi yaa bende 12 kilo aldım herkes çok aldın diyor. Ama ben çok zayıftm ve hiç asermem olmadı. Hamileliği öğrendiğim andan itibaren başladım kilo almaya .daha 98 günümüz var bakalm kaç kilo daha alacam 😀
AslanBebeginAnnesi _sanslianne_ Ben de şimdi aynı şeye geçiriyordum canım aklımdan🙈normal doğumdan çok korkuyorum. Çevremdeki herkes beni normal doğuma teşvik etmeye çalışıyor ama ben galiba sezeryan olacağım yani benim de görünenden daha az kalmış oluyor😇🤣
AslanBebeginAnnesi 2koftemom Ay ben de çok bunaldım hiç sorma bir de 15 kg aldım resmen nefes alamıyorum😭🥺