Merhaba hanımlar. Ben 18 temmuzda evlendim 13 günlük evliyim daha. Adet dönemim kınama denk geldi. Ve düğünümde de adettim ben. 3-4 gün bişey yapamadık ilk etapta. Sonrasında olsun diye bilinçli istediğimiz bir çocuk olduğu için her gün yaptık ve her gün içime boşaldı. Tabi ben heyecanlandım. 2 kere gebelik testi yaptım erken olanlardan, çıkmadı. Negatif. Bir kere de balayında noodle yedik hasta olduk 😅😅Kanda enfeksiyon olmuş, kan verdiğimde öğrendim olmadığımı. 2 gün yapmadık bellide 3 gün. Takvimime göre 29u yumurtlama günü. O günde yaptık. Geceye kadar hiç olmamıştık. Bu gece de oldu. Ve hepsinde birleşim tam anlamıyla gerçekleşiyor. Ama gebelik hiç bir şekilde çıkmıyor. Annem dedi ki zaten çıkmaz. Boşa test yapıp hevesini kırma. Ben sizi bile hastane de öğrenemedim ilkten 1,5 aylık hamileyken çıktınız dedi. Belirtileri vs diyor..
Bende şu an şişkinlik var. Akıntı geliyor beyaz beyaz. Ve sürekli. Kokusuz akıntı. Kokulara karşı keskinliğim var yani hemen her şeyden irite olmaya başladım. Dün mesela eşim beraber olduktan sonra öptü sevdi beni bal gibi muz vardı evde. Kabuğunun kokusundan bi anda tiksindim ve yemedim. Uykum var ve hareketlerim yavaşladı. Her an midem bulanıyor başım çatlıyomuş gibi. Hiç alışkın olduğum bir ruh hali beden hali değil. Benim halim nolcak bayanlar?? 😔😔😔