Deletedmom52620 Vicky sen mi ben mi ama gene aynı oluyor ki yeni pabuç aldım denerken tam oldu 2 gün sonra dışarılara taşmaya başladı bir tane parmağım 2 tane sanki 😂😂
Vicky Deletedmom52620 Hayatimda hiç terlik giymeyip terlikten nefret eden ben, artik ayakkabi giyemiyorum😂😂
Cinarveannesi Vicky bende de aynı sorun 29. Haftamda başladı 32+2 haftalığız daha çok şişti tuzu tamamen kesti doktorum ayrıyeten protein kaçağı varmı diye bakıldı iki kere. Ayağımı yüksekte tutup bol su içiyorum. Tuzu hayatımdan çıkardım ama nafile size de çok geçmiş olsun.
Vicky Cinarveannesi Geçmiş olsun canim, bende tuzu tamamen kesmeliyim anladigim kadariyla. Sağ salim kucagimiza aliriz inşallah. Sabıır 🙏🏻🧡
Cinarveannesi Vicky amin inşAllah hepsi sağ salim doğsun cefasını çekiyoruz sefasınıda süreriz inşAllah.❤️
Deletedmom52620 Vicky ben yakında hiçbirşey giymeden dolaşacağım herhalde ayağıma özel yapılacak ve daha 26 haftalığız 30 da düşünemiyorum 34 hatta hiiiçç 😂😂
Vicky Deletedmom52620 Eşime ayaklarimi cektim attim, bu kimin ayagi dalga mi geçiyosun dedi görüntülü aradi şok oldu. Acile mi gitsek dedi ama olaganüstü bi şişme. Umarım iner zaten patates gibi oldum.😂😂
Deletedmom52620 Vicky yaaa sağsağlim al bebeğini de ödem mödem göbek möbek kalmaz inşallah az kalmış senin 😂
Rabia1012 Betusgani aynı şekilde benim de ellerimin için şişiyor acıyor kapatınca da gün içerisinde şişlik azalıyor ayaklarım da öyle özellikle sağ ayağım bol su içiyorum uzatıyorum ayaklarımı biraz da yürüyüş
Atlans Vicky sağlıkla en doğru zamanda alalım inşallah canım kucaklarımıza❤️ Annelik öyle kolay değilmiş ama gerçekten 🥹
Sevensevilen Vicky benim tansiyon hep düşüktür 8-5 9-6. El ayak şişmesi baş ağrısı gibi durumların yüksek tansiyon belirtisi olduğunu, benm vücudum düşük tansiyona alışkın olduğu için yükseği kaldıramayacağını söyledi