2prensesannesiiii Kevserumit son bekleyişimiz olsun o halde artık 9 ay karnımızda beklemek nasip olsun 🥰
2oglus Bat 4 Ağustos beklemedeyim yaklaşık bir hafta on gündür göğüslerim acıyor kasık ağrısı var aynı adet olacak gibi ve belim ağrıyor son 4gun Perşembe günü adet günüm olmazsam cuma test yapmayı düşünüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲
_Hill_ 2prensesannesiiii amin canım🤲🏻baya az kaldı olursa ne mutlu bu ay olmazsada allah ömür verdikçe gelecek aylar hep olur 😊🌺
2prensesannesiiii Ay-mom ay olma inşallah olmazsın🥰🙏🏻❤️Benim gecikmişti tatile gittim oldum artık dedim bari geciktin şerefinle 1 gün daha gecikseydin 😂
Royem62 2prensesannesiiii bat 11 agustos kuuzm 2 senedir bekliyorum bu müjdeyi inşallah bu ay nasip olur
2prensesannesiiii Royem62 benimde 1 yıl olacak sağlıklı gebelik elde edemedim yarın genetik testlerimizi yaptıracağız eşimle 🙏🏻 İnşallah bu ay bizim ayımız olur 🙏🏻💫
2prensesannesiiii Royem62 🙏🏻 Bugün genetik testleri verdim 2 aya çıkarmış neden bu kadar uzun ya🤦🏻♀️
2oglus 2prensesannesiiii ne kadar saçma 2aya çıkması yaa benimde ilk hamileligimde kürtaj oldum onda da genetik tanı merkezine göndermişlerdi o da 2ayda çıktı ama yaa bu 2ayda tekrar hamilelik olursa 😟
Royem62 2prensesannesiiii hiç bilmiyorum ki kuzum detaylı bir inceleme demekki kuzum sonu temiz olsun da inşallah geç olsun da güç olmasın demişler 😘😘❤️❤️❤️
yuksell07 2prensesannesiiii bat 27 Ağustos normalde ama bu ay adetimin 10. günü şeffaf akinti geldi 11. Günü yumurtlama oldu 24veya 25 olur galiba bat inss kırmızılar gelmezde hamiş oluruz hep birlikte🤲🏻🤲🏻
2prensesannesiiii yuksell07 ya benimde akıntım erken geldi 28 i bittim 29 akşamı akıntım geldi bugünde yoğun akıntım oldu şeffaf uzayan akıntı yumurtlama bu dimi erken girdim galiba