2prensesannesiiii Yumurtlamayı takip edip bat günümüzü bekleyelim 💫🥰🥲 düşüksüz bi ay olsun amiiin💫🙏🏻 Bat 23 Ağustos adetim bitti ve yumurtlamaya giriyorum
Royem62 2prensesannesiiii bat 11 agustos kuuzm 2 senedir bekliyorum bu müjdeyi inşallah bu ay nasip olur
yuksell07 2prensesannesiiii bat 27 Ağustos normalde ama bu ay adetimin 10. günü şeffaf akinti geldi 11. Günü yumurtlama oldu 24veya 25 olur galiba bat inss kırmızılar gelmezde hamiş oluruz hep birlikte🤲🏻🤲🏻
2prensesannesiiii Deletedmom_15 ne olur ne olmaz 4 ü veya 5i yap bence bi de erken gebelik testiyle varsa çıkmayabilir moralin bozulmasın boş yere 🥰💫🙏🏻 Yani tabi sen bilirsin fikir verdim sadece 💫🙏🏻
Ay-mom Benimde bat 10-11 , yumurtlama günlerini değerlendirdim sadece. Bende test yapmayacağım bu ay ama 8inde tatile gideceğim belirti hissedersem kan vereyim diyorum
2prensesannesiiii Ay-mom aynen bende testle uğraşmam ya 🥲 direk kan veririm 😂🙏🏻 İyi tatiller bu arada regl benim tatilin içine etti o geldi aklıma ya
_Hill_ 2prensesannesiiii amin canım🤲🏻baya az kaldı olursa ne mutlu bu ay olmazsada allah ömür verdikçe gelecek aylar hep olur 😊🌺
Deletedmom_15 2prensesannesiiii yok canım zaten çok öyle üstüne düşmedik sadece merak ediyorum bilinmezliği sevmiyorum 😊 çıkmayadabilir ama bakalım
Tomrishatun 2prensesannesiiii tahliller onu gösteriyor ama daha kan vermedim birdaha ilerlermi bilmiyorum 😊