Erva1234 Hamileyken cola icmek nekadar zararlı acaba siz iciyomusunuz benim canım çok çekiyo bide midemi rahatlatiyo günde 2 bardak içiyorum ama bebeğe zarar verir diye sonra pişman olup korkuyorum
hunilimom Erva1234 normlsde de çok içen biri değilim ayda bir dışardan yemek yersek içiyorum mesela bugün 2 bardak içtim soğuk soğuk iyi geldi asitli birşey sadece kola değil herşeyin fazlası zarar
Ayseport Erva1234 ay ben ilk kızımda içmezdm gebelğim de kışa denk gelmişti canım çekmezdi ama bu gebelikte hem adana sıcağına çok iyi gelio hemde mide yanmamı bastırıo haftada iki içiorm yalan yok canım da çekio valla
NehirinAnnesiii Erva1234 bende 36 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce cok tuketirdim hamile kaldığımi öğrendim kışındı içmedim ama su sicak gunlerde kendime engel olamıyorum soğuk soğuk cok iyi geliyor gunde 1 2 bardak içiyorum yalan yok 🤭❤️
srnglcskn Erva1234 benim doktorum kesinlikle asitli içecekleri yasakladı. Bebeğe zararı olacağını söyledi. İçinde asit ve kafein olduğu için. bende çok sevmeme rağmen içmiyorum. Sizede içmemenizi tavsiye ediyorum
Iremshn Günde 1 bardak içebilirsin dedi doktorum ben koladan çok zevk alıyorum cidden hamilelikte oldu bu önce yoktu
Erva1234 Iremshn bende ictgmde çok rahatlıyorum bende normalde içen biri değildim ayda yılda bir ama hamile kaldgmdan içiyorum
Erva1234 Ayseport evet sıcak insan çok bulaniyo soğuk şeyler istiyo özellikle soğuk colada çok rahatlatiyo
Erva1234 srnglcskn bu sefer doktora gttgmde bende sorucam canım çekiyo bide havalarda sıcak midemi rahatlatiyo bebeği zararı varsa zaten içmem tutarım kendimi
Regina16 Erva1234 ben de kola bagimlisi biri olarak doktoruma ilk kolayi sormustum haftada 2 bardak max demisti. Bebegin kafein ve asiti sindirecek enzimleri olmadigi icin ona aldigimiz miktar cok fazla grliyormus ve ozellikle ilk aylarda dusuk tehlikesi olusturuyormus.
eylulmomm @Erva1234 okurken kola içen ben 😁 herşeyin fazlası zarar bence arads bir içmekten bişey olmaz haftada 2 3 kere içerim çok şükür bir sorun yk inşallah olmazda 🤲🏻
Meshra_15 Haftamdayim canım bazen çok ceksede asla içmedim ki bence hergun içmek bir iki bardak çok çok fazla
Bus_er Erva1234 bende hamile kalmadan cok tüketirdim şimdi 3 5 günde bazen haftada 1 bardak içiyorum ama link şeftaliye ve ıce tea dadandım bu ara sıcaklarda iyi gidiyor
Benherseydenoncebiranneyim Kola normalde de çok zararlı ki. Sadece asitten de değil üstelik. Benim de çok canım çekti ama ağzıma sürmedim, sürmem de hamileyken
Aysegul_123 Bendede limonlu soda da oldu bu durum günde bir şişe içiyorum bişi olurmu diyede korkuyorum 😥
Glshkyk Erva1234 benimde ilk zamanlar mide bulantıma filan iyi geliyordu ferahlıyordum sanki içtim açıkçası abartmadan.. bişey olacağını sanmıyorum 🙃