Nurinan Mervecimm 90 ile hamile kaldım şuan 22+6yiz 80e düştüm daha da almadım kilo belki son aylara doğru olabilir bebeğimin gelişimi iyi şükür ki😚
Hatihati 68 ile hamile kaldım şuan 86 kiloyum diyet ve spor ile kilomu korumaya çalışıyorum son bir aydır bunu başardım da böyle gitsem doğuma yine iyi ama bı 90 olurum gibi🙄😄
Summerwine Boyum 173 hayatımda asla cikmadigim kiloları gördüm malesef onları veremedim ben de ertelemek istemedim 102.5′la hamile kaldım elimden geldiğince almamaya çalışıcam bu süreçte.Sukur ki kan değerlerim çok iyi
teachering06 Mervecimm 1.78 boy, 122.7 ile hamile kaldım, şuan 112.5 im. 27. Haftadayım henüz kilo almadım. Çok şiddetli mide bulantıları yaşadım.
SutlacimiYedimmiBen Mervecimm selam ben 88 ile hamile kalmıştım ilk 3 ay kilo verdim 86ya düştüm sonra 4.ayda kilo almaya başladım 93 ile doguma girdim yani toplamda 5 gözüksede 7 kilo aldim doğumdan sonra gtti aldığım kilolar ama emzirirken kilo alıyorum ben insulin direnci var kolay kolay kilo veremiyorum şuan net kilom 90
Dilos6342 Mervecimm 80 kiloyla hamile kaldım. 31. Haftadayim 5 kilo aldım hiç kilo vermedim bu arada mide bulantısı falan ilk aylar hiç olmadı. Kiloyu da 20. Haftadan sonra anca almaya başladım. Bi ara bol bol yürüyüş yapıyordum. Bayadır hamurişi falan yemiyorum kendimi çok zorlamadim ama dikkat ettim bakalim doğuma kadar kaç olucaz
onurhan Mervecimm ayy onu yazmamisim 10 kilo aldım 🤣 ama bebegin kilosu şu an 3 kilo rahmin ağırlığı içindeki su dersek bide bebeğin eşi kendime aldigim kilo 5 bile değil 👀 nazar değmesin 😁
egesmommm Mervecimm 85 ile kaldım şu an 78 oldum. Hatta ilk gittiğim doktor kilodan keseyi göremiyorum demişti. Aynı hafta başka bir doktora gittim keseyi de gördü bebeği de kilon hiç problem değil dedi. Ki zaten yememe rağmen devamlı kilo veriyorum 😊