Nsrn1 Mervecimm 93le hamile kaldım 33+3üm şu an 95 kiloyum ilk başta 3 kilodan fazla vermiştim 16.haftaya kadar falan. İnşallah doğum sonrasında verebilirim bu kilolarıı
genccanne 117 kg 8ayda 100e düştüm 100le hamile kaldım 19 haftalığız daha almadık bakalım inşallah çok almayız 🤩
miroski_22 Mervecimm 89 kilo ile.hamile kaldım ilk 3ay 7 kilo verdim şuan 36 haftalık hamileyim ve 85 kiloyum muhtemelen maksimum belki 2 kilo daha alabilirim doguma kadar
mavininhertonuu Hulus Bende kayseriliyim kesme çorbamız var o da hamur mesela. Eşim hep der ki çorbanız bile hamurla sizin hamur olmayan yemeğiniz yokki, o kadar haklı ki😅😅 hepsi de çok lezzetli napsın kadıncağız 🤭
Hulus mavininhertonuu ya o yüzden oda cok hakliydi elinde değil kayserili yani bildiği hersey hamurlu 😅 elide cok lezzetliydi onunla bir hepimiz kilo almıştık sonra tasindilar ama Allahtan yoksa gerçekten ozellikle şu gebelik doneminde düşünemiyorum cok tehlikeli olabilirdi benim için 🤭
mavininhertonuu Hulus 😅😅 kayserililer hep tombiktir zaten basen göbek 😅 ben değilim çok şükür yemekle aram yok çünkü
Kbrmoms_ Aysegulelli ayy brnde 68 le hamile kaldım 93 kg yim bitek biz böyle almışız valla herkes 8-9 kg ile doğuruyor 37 haftalığım
Eylul2019 Mervecimm 80 kilo ile hamile kalip kac kiloyla doguma giriyorla acaba bilemedim?cok asiri fazla kilo ya bence 80 ile baslamak.cnku hamileyknde aliniyr eee snrada hemen verilmiyr.cok zor valla
kizannesiyimm 85 ile hamile kaldım boyum 167. İlk 4 ayda 73 kiloya düştüm. Şu an 35 haftalık olmak üzereyiz 82 kiloyum.
2505 Mervecimm 98 ile hamile kkaldım 105le doğuma gittim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ve sonrasında emzirme yürüyüş vs 74e kadar düştüm şimdikindede 76 ile hamile kaldım 14 haftalığız henüz
Cokaskannecim 94′le hamile kaldım. Salı günü doğumum var. Daha yeni 3 kilo almışım. Belki 1-2 kilo daha oynama olur 🙂
Melissa94 Keşke 80 de kalsaydım 😄 31. Haftadayım 107 ile kaldım 🤦♀️ Şuan 114 kiloyum 116 dan daha fazla almamam gerekmiş Eylül sonunda doğum nasıl almadan durucam bilmiyorum 🤷♀️😄
Sevk123 Mervecimm 5 gün önce doğum yaptım 92,5 kilo ile doğums girdim şuanda 85 kiloyum istemsiz gidiyor zaten 😂