seda2209 ssa239688 7 haftalık falandı öğrendiğimde bulantılarım çok oluyordu midemde problem var sandım gittim hamile olduğumu öğrendim 😂
afroditt ssa239688 bir anda oturuyordum dedim ben hamileyim. 😂😂 Şaka bir yana şişkinlik ve kasik ağrısından anladım ben tahmin ettim daha doğrusu
Selosshh enguzlhayalm_13 hayır hiç yoktı 🫠 ne mide bulantısı vardı ne de tiksinme. Hamileliğim rahat geçiyor hiçbirisi olmadı sadece şu an mide yanmaları çekiyorum akşamları tek şikayetim bu🥲
Defne_momm ssa239688 cocuk yapmaya karar verdik , denedik, benim adetim hiç gecikmezdi çok düzenliydi gecikmenin 2. Günü test yaptım pozitif çıktı bu kadar erken olacağını düşünmüyorduk şaşırdık, 24. Haftamız doldu 🌸
Selosshh enguzlhayalm_13 o bile yoktu hiçbir belirtim yoktu hamileliğimin başında 😬 tabi normal akıntılar oluyordu herkeste olduğu gibi
Ece__ ssa239688 hiç hissetmedim, sadece reglim gecikmisti ama ben ısrarla hamile olmadığımı düşünüyordum, test yapınca anladım 😂
Ece__ enguzlhayalm_13 göğüs hassasiyetim vardı ama bende her reglden önce de oluyordu o yüzden hiç hamileliğe yormamistim. Bir de regl olmama 5-6 gün falan varken göğsümde kocaman bı şişlik farkettim doktora gittim meme usg falan çektiler, doktor süt bezesi zararı yok demişti. Süt bezesinin hamilelikle ilgisi var mıdır bilmiyorum ama öyle bir şey yaşamıştım
Nurandson Adet günüme 15 gün olmasına rağmen goguslerim çok ağrıyordu ve sismisti, akıntım çoğaldı ve kasıklarıma sancı giriyordu sürekli