Selosshh ssa239688 regl ağrılarını çektim regl olcam sandım oysa daha 2 gün falan vardı reglime , içime şüphe düştü acaba hamilemiyim diye test yaptım ve pozitif çıktı 😅
Kuzeyn_annesi ssa239688 regl beklerken normalden çok çok fazla şiddetli bel ağrım oldu ve çok fazla gaz çıkarması yaşamıştım
tupbebekannesi522 ssa239688 İki gün günüm geçti test yaptım ve silik bir şekilde pozitif gördüm. Belirtilerim daha sonrasında başladı hafif kasık ağrısı bel ağrısı vajinal akıntı göğüs hassasiyeti vs.
irem_ctn7 ssa239688 Ben yüzümde ki çillerin artmasından anladım🫣😅İlk 5 hafta bulantım olmadı zaten hamile olduğumu öğrendiğim de 3 haftalıkmış benim minik tırtılım 🥹🥹🥹 sonrasın da mide bulantılarım sıklaştı 13+4 şu anda ve hala devam ediyor 😓
emnsymtpc Regl oldum sanmıştım meğersem yerleşme kanıymış🤪Tabi kanın devamı gelmeyince anladım hamiş olduğumu🥰
Selosshh enguzlhayalm_13 hayır hiç yoktı 🫠 ne mide bulantısı vardı ne de tiksinme. Hamileliğim rahat geçiyor hiçbirisi olmadı sadece şu an mide yanmaları çekiyorum akşamları tek şikayetim bu🥲
Aysunnn1907__ Hiçbir belirti yoktu bende. Test yaptığımda 5 haftalık hamileymişim meğer🤭😂 Belirtilerim 7 haftalıkken başladı benim🤭