Medinedogru03 Yldz1 Aynen zor bir süreç atlaticaz inshAllah bazen hiç uyanmak istemiyorum uyanır uyanmaz basliyo 😭
Sumeyye_topal Yldz1 benimde 17. Haftamda azaldı 19. Haftalıgım hala ara ara oluyor ama 17 ye kadar başımı kaldıramadım 🫣
Ebbruc Yldz1 13.haftaya girince bitti benim çok şükür ama herkeste aynı değil sanırım, seninki de biter inşallah bian önce
Qnl Yldz1 walla ilk hamileliğimde doğum yaparken doktorum şimdi çıkarıyorum bebeği bulantı bitecek artık dedi var gerisini sen düşün :) şimdi 2. Hamileliğim ikiz bekliyorum inşallah ikizlerde de bula tı 2 katı olurmuş şimdi nefes. Bile alamıyorum :( inşallah hepimizin çabuk biter
Munure Yldz1 inşallah canım ya bugün hüngür hüngür ağladım ağzım kilitlendi sanki hiç birşey yiyemiyorum Rabb’im bütün hamile annelere yardım etsin
1Ada1 Fatma-onal peki psikolojik olarak nasıl başa çıktınız veya çıkıyorsunuz. Çünkü gerçekten yıpratıcı.
Fatma-onal 1Ada1 çıkamadım ağladığım çok oldu dayanamıyorum diye ama geçici bir süreç 5 hafta sonra sezeryanım var bir de doktorum diyordu ki kusmak bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir diyordu bende her kustuğumda onu düşündüm bir de kucağıma alacağım günü
RmysaAlbyrk 11+5 6. Haftadan beri Sık sık Çekiyorum Mide bulantısını öğütürsünü.. Her geçen gün İyicede artmaya Başladı uykumdan Bulantı yüzünden Uyanır oldum…🙁 Umarım Kısa sürede Atlatırız..
1Ada1 Fatma-onal bende hep bunu düşünerek sabrediyorum ama tükeniyor da insan kusmaktan tahriş oluyor boğazım yutkunamıyorım o beni çok zorluyor. Ağlayıp duruyorum😢
RehoGelin Yldz1 tam geçti diyorsun yeniden hortluyor kulağı duymasın yeter 9. Haftadayız böyle birşey görmedim bende dehşet şekilde bulantı var ama devamı yok lavaboda katılıp kalıyorum belki ondan rahatlayamıyorum bilmiyorum ama fenalardayım
2melekannesiiit Yldz1 ilk hamileliğimde doğuma kadardı şimdide 7 hafta oldm halen devam git gide artıyor bu hafta ilaç isteyeceğim
Fatma-onal 1Ada1 ben kan bile kustum boğazım tahriş olmuştu ama geçiyor bende 21. Haftalarda azaldı kusma sadece sabahları oldu sonra yavaş yavaş 2-3 günde bir oldu sonra haftaya düştü belki seninki benim gibi olmaz bir anda kesilir geneli öyle oluyormuş
1Ada1 Fatma-onal inşallah canım inşallah 18 haftaya geldik hala en az iki kere kusuyorum. Sonu güzel olsun 🙏
Sevdagrgn .oğlumda 9 ay yaşadım hatta doğum anında kadar .şimdi iki ciye hamileyim gene mide bulantisi gene kusma.Bana prilam fayda etmedi sonra zofer geçtim oda fayda etmedi şimdi dramamine içiyorum o biraz daha iyi simdilik
Lindam06 Happy52 ayyy benden olan biri cok sevındım 🙈 benjmde ne bulantım ne bişi hıcbısey yok şüphe duyuyordum ben nasıl hamileyım diye 😌😌
Happy52 Lindam06 bende 🙈 ilk başlarda arada kasık ağrılarım oluyordu şimdi onlarda azaldı. İnşallah böyle güzel bir hamilelik geçiririz