Ecmel06 Herkese merhaba. Göğüs tamponumda biriken sütü dökmek istiyorum lavaboya falan. Dökmemek lazım diyor herkes. Oldukça hurafe gibi gelse de acaba dini bir boyutu var mıdır? Sütün kesilir diyorlar.
Esiii06 Ecmel06 benim annemin başına geldiği için oda aynı şeyi söylüyor dökülürse kesilirmiş. Eğer dökmek istiyorsanız bir toprağa dökebilirsiniz annem öyle söyler genelde 😄
hulya_6363 Ecmel06 bir bitkinin toprağına dökülür diye biliyorum evde saksı çiçek varsa dokebilirsin canım yada bir ağaç dibine falan
Kleopatra- Bende öyle duymuştum. Ama mecbur kaldıysanız çok da inanmamak lazım böyle şeylere. Sonuçta bazen takıntı yapınca tam tersi gerçekleşiyor biz batıl inanca bağlıyoruz.
Ecmel06 Esiii06 Toprağın da gübresiz temiz olması gerekir diyorlar. Temiz toprak nereden bulacam işte evdeki saksıların toprağı hep gübreli
Ecmel06 hulya_6363 bitki toprağının da gübresiz olması gerekir diyorlar. Ben bilemiyorum ki toprağın temiz olduğunu işte.
Ecmel06 Eslem_1 Bana hijyenik olmazmış gibi geliyor bilmiyorum. Göğsüme krem de sürüyorum çünkü o kremle temas ediyor falan
Aysekalkan Ecmel06 aaa canım neden döküyorsunu dondurucuda saklaya bilirsin sonra bebeğine verirsin tatihlerini yaz ek gıdaya yada doymadı gi zanamn ver ziyan etme sakla hazine oo
Avukathanimm Aysekalkan ah bu anneanne ve babaannelerin olaya dahil olmak isteyip de hurafe türetmekten başka bir şey bilmemeleri :)
Ay-mom Ecmel06 bence kesinlikle hurafe, sütüm çoktu sağıyordum buzluğa attım baktım olacak gibi değil allahım sen affet dedim lavaboya dökmeye başladım, rabime şükür olsunki 2 yaşına kadarda emzirdim sütmde azalma olmadı
Gulperi1_ Ecmel06 bende mastit olduğum için sürekli sağıp döküyordum azalma kesilme falan olmadı batıl inanç bence
Ecmel06 Gulperi1_ Mastit olduğunuzu yazmışsınız da bir şey sormak istiyorum. Göğsünüzde kızarıklık ve ağrı mı vardı