Merviiss allah rağzı olsun canım darısı herkesin başına Cumartesi günü 41+0 ilken sabah 8 de yatışım yapıldı gün içinde sık sık nst ye girdim doktor sürekli muğane etti akşam sekiz gibi suni sancı verilmeye başladı sabah açılmam 2 cm di suni sancı verildikten bir saat sonra açılmam 5 cm oldu nst de sancılarım düzenli çıkıyor ama ben hissetmiyorum gece saat dörte kadar suni sancı aldım sonra kesitler pazar günü öğlen birde suni sancı yeniden başlatılar bu arada suni sancıyı Cumartesi 80 de alıyordum pazar günü 100 le başlatılar. Saat bir iki derken ben suni sancıyı hayla hissetmiyorum açıklığım da 5 cm saat oldu 15.30 suni sancıyı aldılar 125e ondan sonra sancıları hissetmeye başladım 15 dakika bir kasıklarıma sancı vurmaya başladı ama öyle can yakıcı türden değil yani ben öyle hissediyordum çünkü yanımda biri daha vardı aynı sancıları alıyorduk açılmamız aynıydı o ortalığı inletiyordu saat oldu 16.00 sancıları 5 dakika bir geliyor hemşire hareketler gösterdi onları yapmaya başladım her sancı geldiğinde tuvalete oturur gibi bacaklarını açarak oturup kalk dedi iki üç kere yaptıktan sonra sancılar 2 dakika bir gelmeye başladı hemşire sancılarımın sık geldiğini görüp doktora haber verdi doktor muğane etti ve açılmam 9 cm olmştu son kez nst ye alıp doğuma başlıcam dedi 5 dakika nst de baktı bebeğin kalp atışlarına ama ben dayanamıyordum uzanarak o sancıyı çekmek çok kötüydü bana 5 dakika değil 5 saat gibi geldi sonra doğumhaneye girdim saat 16.30 du çatala oturdum bacağımı açmamla suyum geldi ve 10 dakika doğumum oldu 16.40 da prensesimi kucağıma aldım hemşireler hemen üstünü giydirip muğaneseni edip 5 dakika içinde göğüsüme koyup emzirdiler ben bebeğime bakana kadar 15 dakika içinde dikişlerim atıldı ve hemen odama geçtim serum taktılsr o biraz halsizlik yaptı uyumuşum saat 18.10 falan geçiyordu gözümü açtığımda annemle kızım yanımdaydı Allah’ıma şükğrler olsun sağ sağlam kucağıma aldım allah herkese nasip etsin