Naznaz6224 oğlumdan biliyorum 28 haftalıkken 1cm 32 haftalıkken 3 cm açıklığım vardı 37 de doğum yapmak için hastaneye yattığımda da 4 cm açıklığım vardı hastanede yapılabilecek olanları yaptım ve 1.5 saatte 7 cm açıklık olup suyumu patlattılar ben yine sancım geldikçe gizlice hafif aşağı çömelip ıkınmaya devam ettim ebe kontrol için geldi 30-40 dk. sonra bi baktı kafası çıkmak üzere acil yat doğum başlamış çocuk gelmiş bile demişti hatta ben bile dıştan dokununca saçları gelmişti elime 😂 sağ baştan sayıyorum kaynar olmayacak şekilde sıcak duşa gir beline sıcak su tut eşine söyle beline fazla basmasın ama masaj yapsın sıcak duş sonrası özellikle merdiven çık 2 şer basamak hurma ye günde 10 tane ananas sancı yapar oda açıklık yapar ananas ye yarım bardak adaçayı iç çok aşırıya kaçmayacak şekilde suqat yapar gibi eğil kalk günde 5 er defa plates topuna otur ön arka sağ sol diye git gel yap 🙈 bol bol cinsel ilişkiye gir özür dilerim ama geri çekilme yöntemi uygulamadan içe şey yapın yani beyaz şeyi 🙈🙈bildiklerim bu kadar yardımcı olabilirsem ne mutlu 🥰 sağ salim alalım inşallah hepimiz bebişlerimizi ❤️🤦🏻♀️