zamaneannesi80 Açlık kan şekeri vermiştim sağlık ocağında 52,9 çıkmış referans 70/100 yazıyor. Doktoruma ulaşamadım yarında çalışmıyor. Merak ettim nasıl sizce
Nskyhn zamaneannesi80 şekeriniz düşmüştür. Ben tok kan verdiğimde 64 çıkmıştı en düşük 70 olması lazımdı. Kahvaltı yaptım üstüne bı de baklava yediğim halde 64 çıktı. Doktor tok kanı böyle görünce şaşırdı ama ben gayet iyiyim 🤭 doktor da az az sık sık ye. Yemeden durma dedi 🙋🏻♀️
ikikizannesi__ zamaneannesi80 ben 54 le hastanelik olmuştum 5 gün hastanede yattım damardan beslediler ölçümde bı hata olmali
zamaneannesi80 Pcoslubiranne aaa🫣🫣 daha önce hiç şeker için kan vermedim bilmiyorum ama araştırmalarıma göre normal gözüküyor 😏
zamaneannesi80 Nskyhn bende hiç rahatsızlık hissetmiyorum.. hatta kanı verdim aç karnına 20 dk yürüdüm geldim eve 😂 Pazartesi doktorumla konuşurum artık
Aminenin_annesi zamaneannesi80 parmaktan da baktır saglikocagina yakinsa . o da yanlış ölçmez herhalde
hemsiree zamaneannesi80 hipogliseminiz var saat başı tatlı bir şey tüketmeye çalışın bebeğinizin zeka gelişimi için şeker önemli
Aminenin_annesi zamaneannesi80 o zaman belki de yanlıştır . seker düşüklüğü olsaydi açlıktan bayilacak gibi olurdun ve sürekli uyku hali olurdu. dün kayimpederimin sekeri 45 e düşmüş bilinci kapalı kaldi 1 saat hastahaneye kaldirdilar. illaki etkilerdi seni bence bir yanlışlık var
hemsiree zamaneannesi80 telaş yapmayın olabiliyor böyle şeyler sadece uzun süre aç kalmayın sık sık yemeye çalışın
zamaneannesi80 hemsiree kolesterolümde yüksek çıkmış.. sağlık ocağı hemşiremi aradım. Pazartesi bakıcaz artık dahiliyeye yönlendirir büyük ihtimalle dedi
zamaneannesi80 Aminenin_annesi hiç öyle hissetmiyorum kendimi.. gayet iyiyim şuan sağlık ocağı hemşiremi aradım pazartesi tekrar ver kan dedi doktoruma ulaşamadım.. kolesterol de yüksek çıkmış
caglanigar zamaneannesi80 kolesterol 2. Trimester başlangıcında yükseliyor zaten doğal olarak. Tüm lipitler yükseliyor bebeğin beslenebilmesi için. Tek bir tanesi değil muhtemelen hepsi yüksek çıkmıştır
caglanigar zamaneannesi80 geceden kalma uzun süreli açlıklarda o kadar düşebiliyor bazen özellikle gebelikte.
caglanigar zamaneannesi80 ben de geçen hafta aynı şekilde saat 10dan sonra bir şey yemedim. Sabah 60 çıktı. Doktorum normal dedi herhangi bir öneride de bulunmadı