Rabiakilif İş yerim annemgile çok yakındı yürüyerek gidip geliyordum, işten çıkınca annemgile değil de eşimle kendi evimize gitmeye başlayınca anladım
asena0609 Boncukveannsi Annemin evine gittiğimde misafir nevresim takımını kullandığım gün anladım ben 😢
Gezgin4592 Deletedmom_85 kız onun aynısı bendede vardı ah ah bilirim o tip babaların kahrını az çekmedim bnde 🤷🙄🙄
Puding Boncukveannsi evlendikten sonra anneme gittiğimde sen otur dinlen ne istiyorsan ben getiririm demişti annem o zaman anladım😕😂
Maden Eşimle akşam dışarda gezip ama telefonumun hiç calmamasi eve geç kalma denmemesi farkına vardım ki bizim beraber bir evimiz var evliyiz..😊😊
Nurten2610 Boncukveannsi bende kaynanamla yaşıyorum ilk hastalandığımda bana nane limon yapacak annemin yanımda olmadığı an anladım evlendigimi o zaman anladım kimsenin annenin tırnağı bile olamayacağını..
hepoyleolurzaten Boncukveannsi Evimize girdiğimiz ilk an anlamıştım ve sabah uyandığımda telefonda anne ya da babamdan arama/mesaj görmediğim zaman ‘tamam kesin evlendik’ demiştim ahahaha Hatta 2 3 gün sonra akşam eşimle yemek yiyoruz, saat 20.30 civarlarında telefonuma mesaj geldi. Baktım babam ‘saat kaç oldu kızım gelmeyecek misin?’ yazıp gülmüştü. Önce kahkahalarla gülüp sonra bi anda ağlamaya başlamıştım sjfjjsjfkd
Ayshenur Boncukveannsi ben hamileliğimi zor geçirdim bulantılarım kusmalarım evde tek kaldım eşim çalışıyo o zaman anlamıştım anne diye ağladım 😁
Mu28 Boncukveannsi balayı sabahı uyandığımda yanımda kocamı görünce senin ne işin var be burda demiştim 😂 bön bön bakmıştı garibim nasıl yani dercesine o an anlamıştım 😂 bir de işten eve gelip her işi yapmak zorunda olduğumu anladığımda oysa anacım da çalışan bir kadındı ve işten gelip her şeyi yapardı eksiksiz gediksiz 😔 üstelik hastalık nedir bilmeyerek. Benim iki halsizliğim tutsa iş yapasım gelmiyor ya da yorgunum diye erteliyorum üşeniyorum 😕
minisinannesi07 Boncukveannsi evlendikten 1 ay sonra ilk bayram günü anne babamın yanında değilde köyde olunca anladım. O ilk bayram günü annemi babamı göremedim diye oturdum hüngür hüngür ağladım.
oykubrakpnar Evlendiğimiz ay annemler çaya çağırdıgında eşim hayır evde oturcaz dediğinde anlamıştım çok ağlamıştım evi darma dagın etmiştim
Yasemiiin- Boncukveannsi sabahları işe gitmeden annem tost yapar çantama koyardı , ben de hep ne gerek var boşver zahmet etme derdim. Evlendikten sonraki ilk iş günümde acıktım ve elimi çantama attığımda gerçekle yüzleştim 🥹
Tutkuuuu Boncukveannsi Balayından eve dönüyorduk… Annemlerin evinin önünden geçtik. Sebepsizce oraya gideceğimi odaklamışım kendimi. Durmayıpp yola devam ettiğimizde dank etti ve çok ağladım🥹🥹
Hamisbirhemsire Boncukveannsi eşimle yedi senedir beraberdik birbirimize çok aliskindik zaten ben ailesinin beklentileri artttiginda anladım evlendigimi 😁😁😁 hep gidelim gelelim görüşelim istediler evlendikten sonra gına gelmişti ilk zamanlar
Feyza-nur Boncukveannsi ilk aksam yemeğini hazırladıgım an hep annem yapardı o zaman dank ettı artık evlisin sen diye 😂😂😂
Naniklininik Arkadaşlarla dışarı çıkmıştım oradan oraya gezdik falan kizlar hadi şuraya da gidelim dediler tamam dedim gittik o sırada eşim aradı gelmiyor musun eve diye, geceyarısı olmuştu evli olduğumu unutmuştum o an anladım