Beni bilenler bilir uzun suredir burdayim hepimiz gibi bebek sahibi olmayı bekliyorum tabi sizler kadar şanslı değilim yasim 44 geç evlenince bebekte arama derdine giriyor insan yas kaç olursa olsun evliligim 2 sene olacak ilk ayimda hamile kaldim malesef kalp atışı yoktu kurtaj ile sonlandı. Sonrasin kimyasallar geldi hatta 3 ay öncede yine kimyasaldi sanirim onun sayisida 3 4 oldu 1 defa tup bebek denedim 3.gun 1kalite 2 embriyo tutmadı..
Tabi haliyle artik umutlar azalmaya başlıyor profesör doktora gidiyorum deha hormonu artırmak için ilaç kullanmaya başladım 6 aydan beri bu ay artık tup bebek yolu tekrar denemesini yapacaktık. İnsanın para pul malda gözü görmüyor allah bekleyen isteyen herkese bebek nasip etsin.🙂
Bu ay yine denemelere devam eden biri olarak 16.yumurtlama gördüm 17 çatlama 24 Tem. İç çamaşırını baktim leke var kahve suphelendim ara kanama tarzi yaşayan biri değilimdir adetimede daha 5 6 gun vardi 2 gun sonra elimde normal lubolquick marka gebelik testi vardi tertemiz negatifi yine gordum🙂
O gun erken gebelik testi aldim gecesi 3 gibi kalkıp yaptim belli belirsiz cizgi gördüm eşimde hemen uyandırdım benmi görüyorum diye adetime 3 gun var hemen sabahları özele gidip kan verdim ve sonuç 15 cikti ağlasam mı sevinsem bilemedim uzun suredir bekliyoruz acabalarimiz hic bitmiyor yinemi kimyasal olcak diye bugün yumurtalamanin 14 günü test yaptırmaya korkuyorum açıkçası 🙂.
Kimse umudunu kaybetmesin benim bu yaşta bunlar yaşanıyorsa gençlerin sağlıklı yumurtaları olduğundan süreci olacaklarına inanıyorum.❤
Simdi süreç ne olur bilmiyorum ama hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin sizlerlede paylaşmak istedim 😊 biraz uzun oldu kusura bakmayın