Mehtapkz sacmalamakizim boylemiydi cnm Yoksa bndan dahami belirgindi gttgnde bende pazartesi gidicemde carsambada bat tarihim
sacmalamakizim Mehtapkz Evet böyleydi sizinle beraber bende heyecanlanmaya başladım 😂 hayırlı olsun diyebiliriz bence 😍
Yehsen-27 Mehtapkz benim reglm 5 gün gecikti test aldım birazcik silikti bir saat geçti koyulaşti gitim kan verdim beta HCG 2250 cikti
Oelrlrkmemdmd Mehtapkz ben adet günümden bir gün sonra yapmıştım aynı böyleydi sonra kan verdim çıktı oradan da doktora gittim keseyi bebeği gördü
Mehtapkz Oelrlrkmemdmd ya canm kan kac cikmisti hatrliyormuusn bende gidicem kana ama pazartesi gunu saglik ocaginda takip edeyim diorm bat carsamba
Morkelebek26 Mehtapkz canım şimdi baktım testine evet benmkide öyleydi 🤗 hayırlı olsun inşAllahhh sağlıkla alırsın kucağına 🤭
Aysnremir23 Mehtapkz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bebeğiniz kendini belli ediyor annesi ne mutlı size ❤️❤️😇
mucizeolsunn Mehtapkz gerçekten çok zor ya inşallah sağlıklı gebelik olur ve devam eder canım darısı bizlere olsun ❤️❤️
Mehtapkz mucizeolsunn amin canm insallhh tek dilegim o Allah’ın izniyle Allahim herkese nasip etsin canm tez vakitte insallhh
Oelrlrkmemdmd Mehtapkz yok valla ben hiç o kan işine bakmadım zaten sürpriz oldu bize bi anda hamile kaldım
Mehtapkz Smyye1B yaaa cok tesekkur ederim bole biseye ihtiyacim vardi gerckten yok ya sizinkiler daha koyu bence yada aynilar smdi bnmde degerler bolemi acaba cok sevindm ❤️❤️ saglikla kavusun canm
Mehtapkz Smyye1B birde adetten oncemi kan verdn cnm sonrami benim bat carsambada pazartesi vericem birde carsamba gunu sonra doktora gideyim diorm ne kdr gec okdr iyi sanki
Mehtapkz Allah razi olsun canim çok teşekkür ederim ❤️🤲 sizde saglikla buyutmeyi nasip etsin Allahim ❤️