Mehtapkz papatya56 canm bende kan testi verdim 46 cikti sen adetten oncemi ogrenmistin yoksa sonrami birde iki gun sonra tekrar betaya baktrn diorlarya baktirinca kac olmustu senin yani kac olmasi lazm teşekkür ederim canım ❤️
Mehtapkz Momy_eyyuptalha Hayr cnm hsg bende ckildm hazirnda buay 2. Ayim folik asit iciyrm d vitamn dsk bide bnm d vitamini kullaniorm okdr zaten bana git 3 ay dene demisti hsg ckldgm icin
Momy_eyyuptalha Mehtapkz rabbim gönlüne göre versin inşallah rabbim kucağını doldursun kuzum 🤗herşey gönlünce olsun inşallah inşallah bu sefer sağlıklıdır herşey çok güzel ilerler umarım 🙏🏻🌼
Lavinyaa8 Mehtapkz ben günümden 4 gun once yaptim silik cikti kan verdim 8 cikti 5 gun arayla dün bir daha kan verdim 135 oldu bende beklemedeyim 😊
Morkelebek26 Mehtapkz canım şimdi baktım testine evet benmkide öyleydi 🤗 hayırlı olsun inşAllahhh sağlıkla alırsın kucağına 🤭
Mehtapkz Ecrin41 insallh cnm ben cnku kimyasal gecrdgmde kosa kosa gttm beta 12 cikti sonra bi yuksldi dustu her kan verdgm kizda maskeden dolayi beni tanimadgi icin tebrikler hamilesin diordu ama ben icim icim uzuluyrdm
Busbusu Mehtapkz adetime 7 gün vardı ilk idrarla yaptım çok silikti o gün kan verdim beta 12.2 çıktı bidahada kan vermedm 2 hafta snra doktora gttm keseyi gorduk
Mehtapkz Busbusu ahh nasl bekledinya canm bu kaset testler acaba kac betayi algilior merakla bekliorm saglikla kavusun kuuzm
Aysnremir23 Mehtapkz Dayanması çok zor bir bekleyiş 🤭 Benm 4 gün gecikti test aldım silik çıktı ertesi gün kan verdim 69 çıktı
Mehtapkz Aysnremir23 yaa ne kadr guzel saglikla kavsn cnm peki kaset tedt nasl cikti acaba bnmki gbi mi cnm
Busbusu Mehtapkz kasetle yapmstm bnde canm mecbur bekledim canm sürekli kan vermek yukseldimi yükselmesini strese sokucakti
sacmalamakizim Mehtapkz Ben adete 4 gün vardı yaptım silikti sonraki günler yaptım belirgin olmuştu kesinleşmesi için bekledim adet olmadiktan 2 gün sonra doktora gittim beta 1547 çıkmıştı kesinlesmisti 😊
Mehtapkz sacmalamakizim boylemiydi cnm Yoksa bndan dahami belirgindi gttgnde bende pazartesi gidicemde carsambada bat tarihim
Mehtapkz Aysnremir23 ay canm smdi yaptm yine koyulasmisya cok mutluyum insallh saglikla ilerler boylemiydi acaba 
mucizeolsunn Mehtapkz kimyasal gebelik geçireli ne kadar oldu acaba ben de Ocak ve Şubat aylarında geçirdim hâlâ gebelik olmadı o zamandan beri o yüzden merak ettim
Mehtapkz mucizeolsunn canm tam 11 ay oldu agustosta bi sene olcktiki smdi test yaptm cift cizgi gordm ama smdi bile acaba kimyasalmi die dusunuyrm ay cok zor
mucizeolsunn Mehtapkz gerçekten çok zor ya inşallah sağlıklı gebelik olur ve devam eder canım darısı bizlere olsun ❤️❤️
Aysnremir23 Mehtapkz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bebeğiniz kendini belli ediyor annesi ne mutlı size ❤️❤️😇