Zeytinli Zehber durumunu haber ver mutlaka. Benim su an daha hafif ağrı. İshal bende de var bir haftadan fazla zamandir.
Zehber Zeytinli ederim cnm biraz yürüdüm dışarı çıktım geçmiyor vallaha suand a da dinlene dinlene ev temizliyorum ve hala ishalim 🙈🙈🙈
Zehber Sisi vallaha hiç belli olmaz kuzum ya birde bakmışsın sen doğurmuşsun ❤❤insaalah hepimizin hakkında hayırlısı olsun kuzum
BusraTunc Sisi salı günü tekrar kontrolüm var bebeğin suyu varsa cumaya kadar daha beklicem 😊 eğer az ise sezeryan olur dedi bunuda ben pek istemiyorum.. 🤔 ahh bakalım ne olucak. hayırlısıyla bekliyoruz 😁
Suzbat_92 Sisi ben daha çok etraftaki insanların tepkisinden bunaldim. Daha dogurmadin mi ne zamn doguracaksin 😅 ağrılarımı sanki onlar çekiyor millete dert olmuş 😄
Sisi Melikeznar hayirlisi bilemiyorum ki bu kdr belirtiye dogmasi lazjmdi demkki bunlar birsey ifade etmiyor😀
Zehber Cigdem91 gittim acile ağrıdan oluyorum fakat ağrım nst de gözükmüyor ultrasondan bakti falan tuşe yaptı doktor yarim santim açılman var dedi 🙈🙈daha ağrıların başındasın dedi
Zehber Cigdem91 bende de sulu akıntı oluyordu dokror bakti sumu degilmi diye şu değil dedi büyük ihtimal nisanın dedi
FundaT Kizlar bende 38+2 im bugun butun gun kasiklarim asiri agridi ya gece donunce zaten bicakliolarmis gibi oluyor 😥😥 🙏🙏 Bir an once gelsin oglum persembe gunu dogum icin yatisim yapilcak hayirlisiyla insallah. Ogune kadar agrirmi ya boyle