Melikeznar Sisi hadi hayırlısı olsun insaallah🙏🏻 Dün kontrole gttim nst bagladı sancı çıkmadı. Beklemedeyiz bakalım ne zaman gelcek bebişlerimiz🤗
Sisi Nazyun hic sorma canim hergun bir telefon hergun bir kapiya vuran. Sanki ben istedigim zmn doguracakmisin gibi😂
Zehber Sisi evet cnm kontrolüm vardı doktorum bana bugün yarın doğurursun dedi ayy saat gecenin 4 ü kasık ağrım a kalktım vallaha çok ağrıyor anlatamam yani bu doğum sancısımı acaba 🤗🤗🤗🤗
Zeytinli Zehber aynı şekilde benim de. Akşamdan beri geçmeyen bir kaşık ağrım var. 38+5 im. Düzenli bir ağrı. Aşırı şiddetli değil ama uyutmuyor da, adet sancısı gibi.
Sisi Zehber duzenli mi ki canim. Duzenli gelip gidiyorsa olabilir. Drunda oyle dmis ara istersen kac haftaliksin?
Zehber Zeytinli cnn ben dün birde kaza atlattım doğumu tetikledimi acaba bilmiyorum ondan sonra oldi geçti oldu geçti derken şimdi ağrıma kalktım vede uyutmuyor suand a rabbim yardımcımız olsun ağrım her vurduğunda dahada şiddetleniyor benimde 😍
Melikeznar Sisi nasıl ağrıların oluyor benim karnımın üst kısımlarının içi ağrıyo organlarım kopuyomus gibi sanki sancı olmadığı belli ama hergün bu ağrıyı yasıyorum özellikle gece saatlerinde
Sisi Melikeznar benim kasiklarimda btma oluyot dunden beri. Ve de adet sancisi gibi arada bel agrisi felan 2 haftadirnoluyor canim
Zehber Sisi aynn ya vallaha yok kuzum aslında duzenli ama gitgide siddetlensinde öyle gidicem dayanilmiyicak bir ağrı değil son 5 gündür dr ishalim🙈🙈birde üstüne akıntım çoğaldı🙈🙈hayırlısı bakalım
Zehber Sisi ya düzenli bir ağrı ama kasiklarim semsert birde arada şiddetleniyor bakalım belim kopacak gibi agiriyor kasiklar semsert agiriyor biraz daha şiddetlensin de öyle gidicem bakalım
Sisi Zehber anladim canim. Dayanamayacagin kdr olunca git en iyisi bosuna jastanelerde surunme. Hadi bakalim ikinci doguranda sen olucaksin aramizda jeralde🤗🤗🤗🤗
Zeytinli Zehber durumunu haber ver mutlaka. Benim su an daha hafif ağrı. İshal bende de var bir haftadan fazla zamandir.
Zehber Sisi vallaha hiç belli olmaz kuzum ya birde bakmışsın sen doğurmuşsun ❤❤insaalah hepimizin hakkında hayırlısı olsun kuzum