Dylann Sevil16 hmm uzan ayakların hep yukarda olsn yani bilemedm 8 haftalıkken kalp atışı duymadınız mı benm gelişimi de durmştu zaten 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuktu inşallah güzel haberlerle gelirsnz yazın mutlaka merak ettm
Sevil16 Doktordan çıktım kese 8 haftalık beenk 6.haftalık gözüküyo gelişimi dırmuş dedi kalp atışı yok sizce bebek geç oluştuğu için olabilir mi ilk gittiğimde kese vardı bebek yoktu
34Cansu Anonimmm95 bende 5.haftada gittim boş gebelik dendi 4 doktor değiştim bu süreçte moralimi bozmamaya çalıştım üzme kendini bebek göstericek kendisi iyi beslen yumurta peynir ye kahvaltını sağlam yap erkenden görünsün bebiş ben 7.haftamda görmüştüm
Sevil16 Dylann bugun alıncağını söyledi doktor kalp atışı duyamadık 10 hafyalık bebek 5 haftalık dedi
Dylann Sevil16 aynı benm durum😶 geçmş olsn canm genelde byle durumlarda ikinci gebelikler çok sağlıklı oluyor
ebrulegarci Anonimmm95 5+5 haftalıken gittim kese vardı 8+5 haftalıken gittim bebiş gözüküyor du banada dış gebelik dendi hiç takmadım üzülmedim annem üzüldü ama 😂 Allah’ım ne isterse o olur stres etmeyin bekleyin dua edin 🤲🏼🌸☺️ tüm güzellikler sizinle olsun