tugce0909 Anonimmm95 hiç korkma canım bende gittiğimde ilk sadece kese gözükmüştü bnde korkmuştum ama korkulacak brşy yok
Yagmurrr98 Anonimmm95 Bu haftada görünmez zaten Allah korusun öyle düşünme iyi şeylere odaklan yoksa o doktor kontrolü gelmez sana
cerenmemisss Anonimmm95 canım oluşur inşallah boş olmabilmesi için kesenin 25 cm olup bebeğin olmaması gerek. Bizde göremedik o haftalarda belki alttan görülebilir
Bebismucize HilalYzmr öyle düşünme çok kişi 8 9 haftalarda kalp atışını duymuş, geç döllenmeden dolayı veya adet düzensizliğinden dolayı senin haftan zaten son adet tarihine göre daha küçük. İnşallah kalp atışını da bebeği de görürsün 🙏🏻
Bebismucize HilalYzmr birde şöyle bişey var doktor cihazlarına göre bu kalp atışını duyma felan değişebiliyor. Eski cihazlarda görünmeyebilirken yeni cihazlarda aynı haftada gözükebiliyor. Bence yeni cihazlı bir doktora git eğer gitmediysen
HilalYzmr Bebismucize özel bir hastaneye gittim zaten cihazda yeniydi ama neden bilmiyorum göremedik bebeği. Allahtan hayırlısını diliyorum. Teşekkür ederim
Armyzg Anonimmm95 Kötüyü çağırmayın gelmesin başınıza olumsuz bir durum da belirtmemiş doktorunuz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ala22 HilalYzmr Canım ben de 6+2 gittim kese ve bebek vardı ama kalp atışı duyamadık ben de çok endişelendim çok haklısın.. İnşallah bir an önce kalp atışlarını duyarız 💖
TeoMom Anonimmm95 5*2 de sadece keseyi gördük 6+4 te bebeği ve kalp atışını gördük yani çok doğal canım on gün sonra hem bebek hem kalp atışı gözükür 🥰
Sevil16 Dylann benimde şu anda kese şekli düzensiz denildi sizce benimkide mi düşük olır fitil kullanıyorum
Dylann Sevil16 kaç haftalık, kalp atışı duyunuz mu ve kanamanız var mı? Benm kananam oldu snra iğne yaptılar progestan da verdiler ama boş
Sevil16 Dylann şu anda 8 haftalık kahverengi lekelenmem oluyo çarşamba günü gidicem kalp atışı için 6 haftalık gittiğimizde kese vardı bebbek gözükmüyodu 10 gün sonra tekrar bakalım dedi
Sevil16 Dylann 10 günden beri kahverengi akıntı lekelenmem oluyo kese içi kanama dedi doktor fitil kullanıyorum
Sevil16 Dylann bugun alıncağını söyledi doktor kalp atışı duyamadık 10 hafyalık bebek 5 haftalık dedi
Dylann Sevil16 hmm uzan ayakların hep yukarda olsn yani bilemedm 8 haftalıkken kalp atışı duymadınız mı benm gelişimi de durmştu zaten 8 haftalık olması gerekirken 6 buçuktu inşallah güzel haberlerle gelirsnz yazın mutlaka merak ettm