elifuslu1002 Ebbruc gözlerimden uyku akıyor ama lambayı kapatıp uyumaya çalıştım mı uyku kalmıyor rahatımı alamıyorum uyuyamıyorum sonra da senin çok erken başlamış canım normalde bu haftalarda aksi halde sürekli uykun gelmesi lazım
Ebbruc elifuslu1002 benim ilk aylarda çok uykum geliyodu , gece uyuyodum gündüzde uyuyodum hatta ta ki 12-13.hafta bitti uyku sorunum başladı
elifuslu1002 Ebbruc ahh bacım çok zor valla benim çok şükür buzamana kadar kusma vs olmamıştı çok rahattım ama şimdi tek sorun uyku rahat edememek Allah başka dert vermesin inşallah buna da şükür valla
Ebbruc Lylts erganideyim ben, Allahın gücüne gitmesin iki gündür esmeyen rüzgara küfürler ediyorum 😂😂
Happybebegim Ebbruc ya bende 14 haftaligim ve uyku sorunu yasiyorum havalarda sicak kizimda yanimizds yatiyor odasini ayiramadim temas bagimlisi kafasi kafama degecek kolu bana sarilcak ay yatakta kafayi yiyorum resmen
Ebbruc Happybebegim ayy bende çocuk yok ama temas bağımlısı bi eşim var, bazen kızmak zorunda kalıyorum dokunma diye sıcaktan cinnet geçiresim geliyo. Çocuğa bişey de denmez Allah kolaylık versin valla
Lylts Ebbruc bir ara elektirik gitti öleceğim sandım 😂 klima altında oturuyorum başka türlü vallahi ağlıyorum sıcaktan 😂
Happybebegim Ebbruc of benim esim tam tersi ben illa kolum bacagim bisey degsin isterim oda saçımın teli de degse uykusu kacar dokunmican ona sinir oluyorum 😅 temas olmasin diye yatagi buyutesi var cildircam
Ebbruc Lylts bizim klima takılmadı daha ya takılsa bende nefes alcam, hiç sevmem normalde ama bu kadar özleyeceğimi düşünmedim klimayı 😂 bizim burda da çok gidiyo elektrikler 😢😢
Haticebrck21 Ebbruc bende 9+4 sabah 4 de ben de kalkiyorum ama.BN deprem sallantisi ile kalkıyorum tekrar da uyuyamiyorum 7 haftadan sonra hep boyle oldu 5 gündürde depremden dolayı
Ebbruc Haticebrck21 hamilelik çok değişik gerçekten bazılarımız çok uyumaktan şikayetçiyken bazılarımız uyuyamamaktan şikayetçiyiZ