Seymaben Kizlar kizim 4 aylik ufak ufak meyveli yogurt falan yapip tattiriyorum yada meyvelerin tadina baktiriyorim bi öğün olucak sekilde değil tabi tattiriyorum sadece birsey olurmu siz tattirmaya ne zaman başladınız ?
_akalin3 Seymaben oglumun doktoru bayabiliysi unuversıtede docentti bana şey demişti bir bebek atılmaya başladıysa istiyorsa onu sindirebilir kaldırabilir cok mantıklı gelmişti ama da tam emin olamıyor ınsan siz bilirsiniz ama en azında bır bes ayı beklesenız daha iyi olur sanki
Aag06 Seymaben 5 aya girerken meyveleri dili ile tattirmaya baslamistim.bende yalaniyordu biz yerken kiyamadim basladim doktorumuzda sorun olmaz demisti zaten
gldn065807 Seymaben ya benim kızda 4 ayını doldurdu bizim doktorda 5 ay kontrolünde liste vericem dedi ufaktan agzına degsirsemmi diyorum bir yandan alerji falan yapar erken diye korkuyorum
Seymaben _akalin3 ay bilemedim veriyorum istiyorda hatta ama cok gelir sindiremez falan diyede korkuyorum🤭
Seymaben gldn065807 alerji yapacak meyveleri vs falan vermiyorum cilek vs gibi onun disinda tattiriyorum bende☺️
Saaki Seymaben aramızda 1 ay kadar var geçenler de gebe miyim acaba diye endişelenmistin o sıra bende o moddaydim şuan ne durumdasın merak ettim 😂
Seymaben Saaki yok kiz ben gebemiyim diye suphelenmemistim😅karistiriyosun he adetle alakali birseyler sormustum ama ordan hatirliyosundur belki😘
cutiebun meyvelerden değil de sebzelerden tadımlık başlasan daha iyi olurdu canım bir de 3 gün kuralını unutma ☺️
Saaki Seymaben adet olmamıştınn saanki öyle hatırlıyorum evet bende o zamanlar ağlıyordum da niye olmuyorum diye 😂😂 Allah bebislerimzie sağlık sıhhat versin 😂💗
Aag06 Seymaben aynen benimkide aglardi yikardi ortaligi ver diye😂 simdide ayni gerci 13 aylik oldu kilosu onde gdiiyor bebe sadece yiyor 😂😂😂 valla ne yersek onu yiyor agzi bos durmuyor 😂
cutiebun sunset_momy canım 3 gün kuralı şöyle mesela ilk önce mevsimsel sebze ile başlarsın atıyorum havuç ile başladın ilk önce 3 gün boyunca havuç vermen lazım başka gıda vermemelisin. böylelikle bebeğinin eğer varsa bir sebzeye yada meyveye alerjisi olup olmadığını anlarsın ve tadımlık olması gerekiyor 1 2 tatlı kaşığından fazla verilmemeli.
-_Esra_- Seymaben 6 aylıkken başladım Zaten ömür boyu yemek yiyecek ilk 6 ay o yüzden sadece anne sütü veya mama.
Derya Seymaben ben de 4 de başlamıştım sadece mama içiyor diye , bebek çorbaları yoğurtlar filan ve şuan 10,5 aylık oğlum inan yemediği /sevmediği bir şey yok 🌸 doktorunuz da sorun görmüyorsa başlayın bence de 🌸
sunset_momy cutiebun ay bebişim doğduğunda inşallah bu dediğiniz bilgi çok işime yarayacak teyzesi şimdiden çok sağol ❤️😘