Regina16 Barlasinannesi ben daha bugun oldum. Oyle tek tek sokmuyo direkt iki parmak sokup olcuyo sanirim. Bir seyler yapti doktor ama tam algilayamadim 😀
Regina16 Barlasinannesi 1,5 cm var dedi doktor ama normal yapamazsin sezeryan olman lazim dedi doktorum :(
neval270071 Barlasinannesi 37 den önce bakarlar mı haftaya gideceğim 36 oluyorum acaba bakar mı çatıya
Barlasinannesi neval270071 doktorun nst de sancı falan görürse 36 da yapabilir canım sen her ihtimale karşı hazırlıklı git bana 37 gel bakalım dedi
BeyzaKrks Çatı muayenesi ; çatala çıkıyorsun doktor eline jel sürüyor iki parmağıyla açıklığın kaç cm olduğunu ölçüyor. Rahat olup derin nefes al bir şey olmuyor.
Gizemanne Barlasinannesi ay benim de yarın var 🙈🙈 ama daha önce kanamam oldğu için vajinal muayene yapmıştı hiç bir şey olmamıştı bakalım yine onun gibi olur diye düşünüyorum tek heyecanım açıklık varsa doğum başlamış der mi sancım çıkar mı 37+3 olduk bizde 🙊🙊
Barlasinannesi Gizemanne bende çok istiyorum baktığında açıklığın var hadi doğum başladı demesini ve doğurmayı
hunilimom Barlasinannesi bende bu hafta gidicem bakalim bakar mı bakmaz mi bilmiyorum inşallah benim de vardır 😂