Cemre_Korkmaz 27haftalık kızıma hamileyim hiç kilo almadım 57kiloyum başlarda çok kilo verdim şimdi verdiğimi geri aldim insallah böyle devam eder bol bol yürüyüş tavsiye ediyorum ayrıca 2.hamileliğim az ve sık yiyin sağliklı şeylerle beslenin
Hulus 28 haftaligim 6 kg aldım. Ama son 2 haftadir el frenini çektim cunku ucu kaçınca bayag bir kaçıyor. Cocuğu degil kendimi besler olmuştum. Yesem dahada alacağım ama planım doguma kadar maksimum 10 kg fazlası bana yarıyor bebeğe değil.
Kleopatra- 4cocukannesi Oyy hiç birşeycik olmaz. Doğumdan sonra löp diye 10 kilosu gidiyor zaten. Geriside kendi kendine gidiyormuş merak etme çevremde kilolu bayanlarda da çok şahit oldum asla veremez diyorsun ama veriliyor :) Benim de hormonlardan galiba kendimi kilodan falan beğenememe iç güdüsü başladı bir kıyafeti on kere degisiyorum normalde hiç huyum degildir 😂 Ama bakalım doğsun da bebiş veririz Allah’ın izniylee
4cocukannesi Kleopatra- aynı ben hiçbir kıyafetim üzerime olmuyor günde en az 5 kez üzerimi değiştiriyorum abartısız. Aynaya hiç bakmıyorum aglama seanslarim var 🥲 tek korkum göbek sarkık kalır mı ben takintiliyim eğer bir yıl içinde geçmezse estetik olurum kesin ikiz gebeyim bu kadar büyük göbeğim olacağı aklımın ucundan dâhi geçmezdi
Kleopatra- 4cocukannesi Kendinizi strese sokmayın doğumdan sonra dapdar bir korse alın sarkmanız Allah’ın izniyle olmaz bende öyle yapacağım başka türlü zor. Birde yediklerimize az çok dikkat edersek tamamdır.
4cocukannesi Kleopatra- inşallah dediginiz gibi olur bende böyle düşünerek motive olmaya çalışıyorum 🌺💙
summu 4cocukannesi ilk çocuğumda çok yırtılma olmuştu. Ve sezeryan olduğum için sezeryan göbeği kalmıştı.