3prens71 nfssultan1 özelde dogum ypmak nedense mantıksz gelıyor bna acıyı bn cekıyorım parayı onlar alıyoe😃
nfssultan1 3prens71 😅😅 Kesinlikle çok haklısınız o kadar parayı oraya vereceğime çocuğuma bir şeyler alırım diye düşünüyorum ne de olsa normal de doğuran benim acıyı çeken de 🤷♀️ Durumu olan gidiyor tabi tercih meselesi 🤗
Ebrugy 3prens71 bende aynı haftadayim bebek hareketleri nasıl sizde nadir mi oluyor sürekli hareket ediyormu
3prens71 Ebrugy yerı daha genıs galıba bnımkının yüzüyo sankı artık kaburgalarımı hıssetmıyorum can acıtacak sekılde vuruyor
nfssultan1 Ebrugy Ya açıkçası önceki haftalarda çok daha hareketliydi ama 30 dan sonra normal diyebilirim hatta bazen 10 tane ancak sayıyorum yani o da tekme değil böyle döner gibi içimde değişik hareketler 🤷♀️ Azalma var ama ben de
nfssultan1 Easl Allah yardımcımız olsun aramıza hoşgeldiniz diyelim 😅 Geçmiyor zamannn vallaa nasıl dayanırım 40 a kadar onu düşünüyorum
nfssultan1 Deemetibostnci Yaaaa 😦 İlk kez duyuyorum onu da çok geçmiş olsun ben göremiyorum ki göbekten valla aşağıyı 🤦 Dikkatlice bir bakayım en iyisi ah neler çıkıyor ya hayırlısı ile bir geceydi zaman
Deemetibostnci nfssultan1 benim ağrım çoktu eşime baktırdım yapacak bişi yoktu kan sulandırıcı ya başladı doktor rahatladım
Easl nfssultan1 aynen öyle 37 e kadar iş yerinde çalışan var bir de .Allah yardımcımız olsun ben evdeyken böyleysem
Ebrugy nfssultan1 ayy hiç sormayın bende de aynı şekil 34 e gireceğim böyle nadir oluyor gündüz pek olmuyor akşam hareketli oluyor 10 tane yi zorla oda
sgok nfssultan1 ben 27haftalıgım bayadır var magnezyum almak gerekiyor rahimi tasıyan baglara yük bindigi icin oluyomus magnezyum o agrıları engelliyor
nfssultan1 sgok Doğru aslında magnezyum suda eriyenden yazmıştı doktor o da çok midemi bulandırıyor düzenli içmiyorum içsem o zaman fayda eder demek ki 🤦
ebrulegarci nfssultan1 31+5 günlük olduk bizde geçen gün yalancı sancılarım oldu bazen bende de oluyor belime bacak arasına kırap girer gibi oluyor üstümde yük var sanki
nfssultan1 ebrulegarci Evet ya artık ağır geliyoruz kendimize resmen Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin annelik çok kutsalmış meğer.. 🙏