BIR_SIYAH__HIAYESI63 Meryemlina04 yok canım hareketten değil vücut doğuma hazırlanıyor ondan agri oluyor benimde suan 36 haftalık 38 gidecem kontrole suni sanciyla doğum isteyecem çok yoruldum gercekten rahat uyuyamıyorum rahat etmiyorum artık
Meryemlina04 BIR_SIYAH__HIAYESI63 valla bende ya artık doğurmak istiyorum pazartesi kontrolüm var artık doğurmak istiyorum diyicem doktora
Meryemlina04 Haticeufuk ayy senin daha çok var ama emin ol o zamanlar hızlı geçiyor son zamanlar geçmek bilmiyor
Hbbkarabey Meryemlina04 39+1 nstde 0 sancı pilates hurma ananas sıcak su yürüyüş hepsini deniyom ama tık yok 41 e kadar beklicez sanırım 🥲
Melikeex Hbbkarabey 7 hurmayı kaynat suyunu ıc hurmaları da ye bıde ara ara sguat yap ben bunları yaptım aksamına sancım oldu ertesi gun dogum yaptım
EsmaBayraktar 39+6yım bu geceye kadar tık yoktu Birden geliyor ve sancılar aşırı ağrılı oluyor o yüzden durabildikleri kadar dursunlar içerde..
Ozlmmy Meryemlina04 ben ilkini 40+3te doğurdum siz birley yapmayın o ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor zaten 😂
Benjaminannesi Meryemlina04 gelir gelir dert etme o kadar ben bile sabah akşam yazıyordum buraya uzanırken bir an pat diye suyum geldi
Melikeex Meryemlina04 korunmasız ilıskı burda esinin ıcıne bosalması lazım spermin ıcınde ki bı madde dogumu baslatmaya yardımcıymıs sguat bıde 7 hurmayı kaynat suyunu ıc hurmaları da ye ben bunları yaptım aksamına sacım oldu ertesi gun dogurdum
Sema150919 Misseyma ben de aynı durumdayım açılmanız var mı peki ? Bugün benim kontrolüm vardı hiç açılma yok
Misseyma Sema150919 dun gittim açılma yoktu ama akşamdan beri düzensiz ağrılar var takip etmeye çalışıyorum
Dilooo Melikeex gercekten mi ya bende bugün aldım hurma daha yenı yemeye başladım gec mı kaldım bılmıyom acılmam olsun istiyorum artık
Mehmet_fatma Melikeex ben direk yiyorum kaynatmayi duymamıştım işe yarıyor mu gerçekten ve kaç gün denediniz
Hbbkarabey Melikeex ay vallaha bu tarifi arıyodum kaç gündür yapacam canım İnşAllah etkisi olur teşekkür ederim 😍
Melikeex Meryemlina04 yap kuzum Rabbım bı avazda kesisiz agrısız sızısız kolay dogum lar nasıp etsin ınsallah saglıkla kucagına al bebısını 💜