Merii45 H34- canım gebe kaldıktan sonra yapan şirketler var tabi fiyatı oldukça yüksek benim eşim sigortacı süpriz hamileliğim oldu sigorta yapacaktık 11 bin çıkmıştı o dönem doğum 5-500 dü yaptırmadık araştırmakta fayda var tabi gebeliğiniz yeniyse
Selcanozkoc0 Uçmuş uçmuş yaklaşık 1 yıl önce doğum yaptım muayene 120 doğum ücreti 2300 su şimdi muayene 400 doğum 6000 normal doğum bide İstanbul Özel ilgi hastanesi
Merii45 Noname9492 benimde erson bey ne kadarlıksınıZ benim salı günü planlı doğum var oldukça heyecanlıyım 😅
benkosarim Merii45 YouTube’da videolarını izliyorum kendisini en çok ilgili bir doktor bebeklerle konuşuyor falan yakın olsaydı gitmek isterdim ben de erson bey’e çok şanslısınız
Ark H34- hamilelikte 6 ay önce yaptirman lazım doğru ama benim sigortam vardı ilave başka bir sigorta firması ayarladı o yapti usulünü bulup yoksa mümkün değil bu fiyatlara dogum
cileklicookie Noname9492 4.700 dü ocak ayinda şuan 6 bin Muayne 280di şuan 415 olmus Ancak 1 eylulde yine zam benim dogum ekimde.o zamana 9 bin dogum olur
didemkaya fiyatları yazıyorsunuz iyi hoş güzelde hangi şehir hangi hastane oldugunuda yazın bari hangi özelde ne kadar onu ögrenelim 😂 anlaşılan biz anneler bu dönemde ortalama 10 binden aşagı doguramicaz
Gulsumakdgn Özelde doğum ücretinin bir kısmını geri alabiliyormuşsun detaylı bilen varsa anlatabilir mi
Noname9492 Gulsumakdgn evet ama uyanıklar önden sözleşme imzalatıyor SGK’dan hiçbir şekilde ücret talep etmeyeceğim diye