Pijamaskeliler PPerii hayır çok basit bende ilk gebelikte elim titriodu yaparken ben nasil yapicam ya diodum cunki eşimde yapamio bakamıyor bile iğneye video izleye izleye yapmistim zaten herşeyi hazır oluo sana vurmak kalıyor göbek bölgesinden 4 parmak gerisine sağli sollu takip ederek yapıyorum hele şimdi daha iyi yapıyorum eskiden zor yapardım smdi şak şak alışmışım etini sıkıp bastırıp iğneyi vuruosun
PPerii Pijamaskeliler yaa anladım canım, genel iğne diyince bende hep bi irkilme olur, tabi başa gelince mecbur adapte olunacak artık , teşekkür ederim bilgin için🤗
Pijamaskeliler PPerii benim iğnem bu enox eskiden oksapar verirlerdi bu doktorum bunu kullandırıyor aynılar zaten isimleri farklı tek
Kkkrks dilann22 canım bende hamileliğimin başından beri oksapar kullanıyorum ve kullandığım halde düşmüyor Şuan 36. Haftadayım ve 4970 olmuş doktor hamilelik ilerledikçe artar dedi
Kkkrks PPerii Göbek kol ve bacaktan yapabiilirsin canım Ama bacak çok acıyo göbekten yapmanı tavsiye ederim
havvaana Deletedmom_51 çok geçmiş olsun ben ilki doğal düşüktü 2. Kalbi durdu 3.sü ne olcak bilmiyorum korkuyla doktoru bekliyorum
isimsizzz limoncicegim2 Bir kaybım olduğu için ilk gittiğim doktor bana önlem amaçlı hem iğne hem asprin başlattı , başka bi doktora gittiğimde aspirini bırak o kadarına gerek yok sadece iğne kullan dedi , sonra ben yine doktor değişikliği yaptım o da dedi ki neden kan sulandırıcı kullanıyorsunki sana gerek yok ,kullanman anlamsız dedi 😁😁 Ben yine de kullanıyorum ikisini de 🌷🥰
isimsizzz Feray_y kaçıncı haftanizdasınız, bı de Zeynep Kamil perinatolojiye kafamıza göre gidemiyoruz ,kadın doğum gerekli görürse sistemden açıyor ondan sonra randevu alabiliyoruz ❤️
Feray_y isimsizzz alakası yok mhrs den gayet kolay randevu alınabiliyor Zeynep kamil için normal kontrol diye gidiyorsunuz zaten
isimsizzz PPerii İğnenin ucu Küçük onda problem yok , sadece ilaç yakıyor ,yavaş enjekte etmekte fayda var ,bı anda enjekte ederse cayır cayır yanıyorsun ama yavaş yapınca azcik acıyor ,hiç korkulacak bi iğne değil ❤️
minikmelek1311 dilann22 ben covid oldum 22 haftalık hamileyim. Hep iğne hem hap başladılar. 1960 benim değerim haftaya tekrar kontrole gidecem. Düşer mi bilmiyorum
havvaana Deletedmom_51 amin inşallah dualarınızı esirgemeyin bu arada sizin yaşınız kaç mahsuru yoksa
Mucizemutlusu limoncicegim2 bana da tedbiren vermişti ama Oksapar eziyet gibiydi. Söyledim koraspirinden devam ediyorum. Ama önceden bir düşük vs var ise ikisini de kullandırtıyorlar genelde
Deletedmom_51 Mucizemutlusu Bana kullandırtmyacak canım önceden üç kere gebelik geçirirdim. 15.haftada iğneyi keseceğiz bakalım coraspin ile devam edeceğiz Allah büyük Rabbim bir daha acı yaşatmasın kimseye de
Mucizemutlusu Deletedmom_51 amin inşallah. Zorladı beni mesela iğne. Ama bebeklerimizi sağlıkla allım da kucağımıza.
havvaana PPerii doktor bey keseyle beraber başka birşeyler daha gördü orda üzüm salkımına bennzer üçgen gibi. Önceki haftada kesen düzensiz demişti şekil açısından yuvarlak değil. Ultrasona yönlendirdi beni orda bi kaç doktor baktı kısmi mol gebelik gibi duruyor dediler çok emin değiller ama sonuçlarını işte pazartesi görecem bakalım ben daha önce iki kere kürtaj oldum sanırım bi kürtaj yolu daha görünüyor bana 😕
Momy_eyyuptalha limoncicegim2 ben kunlandim aspirin 15 haftada kestim iğneye devam ediyoruz sıkıntı olmuyor korkmayın yani