Bfduam Mehtapkz inş arkadaşım bu sefer oldu🤲 ins ya güzel haberlerini cer bize🤲 kaçında bat? Yumurta takibi miydi, dogal deneme mi? Belirtiler neydi?
Meresss Mehtapkz ben aşılamamın 12. Aynı böle çıkmıştı kime atsam yok yok dedimer adet günğm yani 3 gün sonra bidaha yaptım ve ikizlerme hamileyim çok şükür canım inşallah vardır var gibi geldi benim ilk 3 5 dakkada çıkmıştı daha öncede başıma gelirdi ama hem bu kadar değildi hemde iki saat geçtikten sonra olurdu o ay aynı bu şekilde çıkmıştı erken yapmışım
MrsAvangers Mehtapkz benim testim yok erken testinden sipariş verdim ama gelmedi .Ovülasyon da baksam çıkar mı acaba ?
Bfduam Mehtapkz bu batmalar kuzum yumurtlamadan kaç gün sonra başladı adetine kaç gün kala? Sağ mi solda mı?
Mehtapkz Bfduam Solda vatmam canm 2 3 gundr var ama baskada bisey yok mesela benm ole akintimda yok hemde hic iglumdada hicbisey yoktu ben ilesine test yapmistm cikmisti ondan ozamnlar yeni evliyken
Bfduam Mehtapkz daha oncesinde de test yapmış mıydın? Ya inş kanda da netleşir seviniriz hep beraber, ne zamandır bekliyorduk son bukur bu bekleyiş inş🤲🤲
Mehtapkz Bfduam sabah erken gebelk yaptm pembe cizgi slk cikti dedm gdm alimda kaset tapim ondada daga belirgin cikti canm isteya insallh cnm hala inanasim yok inanki hep negatifi gordgmz icin bu sefer yuzumuz guler insallhh
Bfduam Mehtapkz insanın gözü korkunca öyle oluyor, daha yeni yazmıştım bu postu okumadan, amh iyi inş olacaktır bi sabr edebilsek diye:) tam da sanki yerini bulmuş 🤲 8 gün var benim negatif az önce yaptım.
Bfduam Eyluladam15 yumurtlamanın kaçıncı günüydü? Öncesinde de yapmış mıydın? 8 gün var benim kadet test yaptım nrgatif.
Mehtapkz Bfduam birde gec yumurtladm bu ay 19. Gunu yumurtldm bugun 10 gun oldu tam carsamba adet tarihim
Eyluladam15 Bfduam valla o kadar bilmiyorum 6 gün vardı boynum çok tutuldu eczaneye gittim kadin hamilesin sen belli yüzünden dedi ttest yapmadan icme ilacı dedi o şekilde yaptım takip etmiyordum vallahi
Bfduam Mehtapkz genelde akıntı derler ya, bende hissetmemiştim uzun zaman oldu ya da hatrlayamıyorum. Gaz gaz sıkışması kramp var mıydı kasıklarında?
Gamzedefnem Mehtapkz Bende ayın 19 unda yumurtladim bugün 10. Günü yarın yapsam benimde çıkar mi acaba hayırlı olsun bu arada
Mehtapkz Bfduam hayir canm yapmadm cikmaz die zaten bundada cikmaz die ole sine yaptm yinede cnku yumurtlmdn en az 12 gun gecsin ole yapin diorlardi hani catlatma ignesi oluncada yumurta catldgnda baz alioruzya ole sanirim. Ama ole gorunce sasirdim tabiki batada var daha insallh guzel haberler aliriz yaa sol kasigim batio arada hissediorm uzaninca falan baska hicbisey hssetmiorm
Mehtapkz Aysehsdmr ayy kuuzm ya sen nezaman gidiceksin kan vermeye kiz eger tutarsa hamile kalirsak yani saglikla ilerlerse insalllh tum kalbimle martta dogurucaz balik burcu olcak ❤️❤️🤲🤗🤭
Bfduam Mehtapkz ben bayağı varken yaptım nrgatifi gormeyi çok istermişsesine:) Ovulasyon varsa yapsana, nasıl çıkacak bakalım.
Mehtapkz Aysehsdmr etmemmi yaa insallh cnm bat nezaman peki smdi senin benm carsamba sol kasigimda sizlama gbi arada bisey gelio sizlio gidio