Mehtapkz Aysehsdmr canim benm yumurtlamam gec oldu bu ay adetimin 19. Gunu yumurtaladm bugun tam 10. Gunu canm sende at kiz testini insallh guzel haberler aliriz canm
Mehtapkz KumsAlyaa hicbir belrtm yok canm aslinda soyle dusunmeye basladm her ay yumurta aki gbi akintm olrdu adete kadr burdn okdklrmimlada her ay hamileyim diordm kendime ama bu ay ilk defa ole bisey olmadi akimtim dahi yok suan sadece kasklrma arada batma gbi bisey oluyor canm insallh vardr varsada saglikla tutunur
Mehtapkz Zeynepcelik45 oy canm benm bnde kimyasal gecrdim 1.5 senedr deniorm inanaki en son hsg cekldm iste hsg cejldgm ay olmafi bu ay 2. Ayim canm insallh saglikli ve guzel haberler aliriz irtibatı koparmayalim
Mehtapkz Zeynepcelik45 googleye hizli resim at yaz oraya yukle fotoyu sonra ordaki linkleri kopyala die sayfanin asasinda kopyalayip buraya yaptrs canm
Mehtapkz moonlight41 canm yarinda yaparm test kiyulasma olrsa gidil vereyim kimyasal gecrdm bikere hergun kan vermk uzdu veni
MrsAvangers Mehtapkz benim testim yok erken testinden sipariş verdim ama gelmedi .Ovülasyon da baksam çıkar mı acaba ?
Nur22Elif Ay benim öğrendiğim testler çok daha silikti. Keşke bugün kan verseydin, pazartesi tekrar verirdin. İnşallah güzel artış 🥰 hayırlı olsun şimdiden. Testi yarın öbür gün de tekrarla. Koyulaşırsa beta artıyor demektir. 🙈
Mehtapkz Nur22Elif evet cnm saglik ocagi yan tarafimda oyuzden gec kaldm kan vermeye bugun kani saat 9.30 a kadr aliolr oyuzden pazartesini beklicem birde sonic oglen cikior iki adimlk oldgu icin hastanelerle ugrasmiyim artik saglik ocgndaki herkes tanidik test yaparm hergun koyulasirsa sevinerek giderim pazartesiyle birde adet tarihim carsamba ozaman veririm iki sonucu alip sonra doktrdn randevumu alirim cnm adet tarihim carsamba cnku
FundaKsm Mehtapkz ya canım benim 🥹 inan gözlerim doldu ilk hamileliğimi öğrendiğimdeki duygularım geldi aklıma bizde bir yıla yakın bekledik tam umudumuzu kesmişken Allahım mucizemizi verdi bize.❤️ Senin adına çok çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim zannımca dört haftalık falan gebeliğin 🥰🥰🥰
Mehtapkz FundaKsm Ayyyaa ne guzel yazmissin canm kalbinden operim insallah canm ya ama ven bu ay cok gec yumurtladm adetmn 19. Gunu bugunde 10 gun oldu tam yumurtlamanin aslnda ven olesine yapmistm ama sasirdim bata 5 var carsamba gunu insallh ama ven pazartesi vericem kan hayirlisiyla